Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(998 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
kundzik78 napisał:
Nie pale , nie pije, moge zabrac kolo 12000 zl, zamierzam wyjechac do pracy przez agencje., czy to wystarczy? napoczatek.DOBRZE ŻE CHOCIAŻ JESZ ...bo inaczej byłbyś robotnik widmo...
UWAŻAJ NA KASĘ ..pod żadnym pozorem nie chwal się nikomu ile masz gotówki bo możesz ją szybko stracić...
Podziel ją na mniejsze kwoty i dobrze schowaj .
idąc na zakupy nigdy nie wyciągaj całej kasy tylko jeden banknot...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gabriel, czemu straszysz chłopaka hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
.....NIKOGO NIE STRASZĘ TYLKO ZNAM ŻYCIE ....
A zwłaszcza tu na emigracji , jak przyjechałem do pracy na początku do Oslo to przez TRZY MIECHY NIE JEDNO WIDZIAŁEM....
Wkupne bo z kraju wódeczka piwko wódeczka ...kasa szczodrą ręką ..A CO ... przecież tu tyle kasy nachapię , że Warszawę kupię ...
A następnego dnia portfel pusty.... i dobrze , że chińskie zupki miał ... i szef zaliczkę dał....

Dlatego lojalnie przestrzegam ...zwłaszcza ,że GOŚĆ jedzie przez agencję a tam na miejscu już czekają niektórzy na nową dostawę " JELENI"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Konrad=+ Juraczyk
(kundzik78)
Wiking
zamierzam jechac tam , tylko z czescia tej sumy, a reszte bede pobieral z bankomatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Konrad=+ Juraczyk
(kundzik78)
Wiking
od czegos trzeba zaczas, moge tylko od posrednikow, wiec w ten sposob zaczne, coz poczas, wiem ze ten okres trzeba uznac prawie za stracony, ale, z 2 strony pozwoli mi , on na poznanie tamtych realiow, i moze potem znajde sobie cos , jakjuz bede na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kundzik78 napisał:
od czegos trzeba zaczas, moge tylko od posrednikow, wiec w ten sposob zaczne, coz poczas, wiem ze ten okres trzeba uznac prawie za stracony, ale, z 2 strony pozwoli mi , on na poznanie tamtych realiow, i moze potem znajde sobie cos , jakjuz bede na miejscuPisząc o pośrednikach przy okazji mojej wypowiedzi nie miałem na myśli nic negatywnego na ich temat...
Tylko na pracowników którzy MOGĄ TAM SIĘ" SPECYFICZNI " ZNALEŹĆ....
Mam wielu znajomych którzy przez pośrednika adeko są tu w Norge i mają się dobrze opisywałem już to gdzieś tutaj...
Wszystko zależy ode tego jak sam podejdziesz do tego tematycznie i tyle..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok