Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomocy - Norwegia

Czytali temat:
(516 niezalogowanych)
5 Postów
Waldemar Dąbkowski
(waldidab)
Wiking
Witam
powiedzcie mi jakie mogę mieć szanse na znalezienie pracy w Norwegii jako hydraulik nie znając żadnych języków obcych
hydraulikę znam w miarę dobrze
dzięki i pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Jak cie szwagier nie zabierze ze sobą to nie masz żadnych szans(może czysto teoretyczne), więc jak masz siostrę to w niej jedyna nadzieja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Waldemar Dąbkowski
(waldidab)
Wiking
zrozumiałem
dzięki za odp.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
właśnie miałem taki przypadek w robocie . do innej firmy wzięli hydraulika z adecco . pracował już za granicą ale w tzw innych krajach i angielskiego ani norweskiego nie znał niestety a w ekipie polaków nie mieli . do lunchu chodził z nim norweg żeby mu tam ktoś tłumaczył ale po przerwie już tylko układał materiał no i to był jego pierwszy i ostatni dzień na tej robocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Waldemar Dąbkowski
(waldidab)
Wiking
ok,przypadki się zdarzają
ale może ktoś napisze na tym forum ze gdzieś ktoś potrzebuje do pracy takiego jak ja
chociaż czarno to widzę
dzięki za odp.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
można przez polskiego pośrednika który wysyła ekipę budowlańców na jakiś projekt . wtedy pracujesz z polakami i masz tzw opikuna ekipy w razie czego . tylko oni dużo kroją za tę opiekę
jak nie to zostaje ciotka , szwagier . obcych z przypadku nie polecam bo w razie jak ci nie wypłaci kasy to będziesz mógł sobie tylko poklnąć pod nosem po polsku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Waldemar Dąbkowski
(waldidab)
Wiking
masz 100% racji ale jak się nie ma nikogo znajomego to być może warto by było zaryzykować,prawda,
dzięki za odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pamiętaj tylko że w pierwszym przypadku co napisałem ....co cię okroją to reszta jest twoja ale pewna .
a w ostatnim pamiętaj że cię przestrzegałem .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Waldemar Dąbkowski
(waldidab)
Wiking
na pewno będę pamiętał
jeszcze raz dzięki za porady
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj