Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(670 niezalogowanych)
3 Posty
Kamil Wabik
(kamilniwy39)
Wiking
Jasta zdecydowanie jestes debilem mam nadzieje ze jeszcze posuwanym przez renifery.Nie udzielaj wiec sie jesli nie masz nic madrego do powiedzenia!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wiem, wiem już mi to mówiły dwie bardzo wykształcone i inteligentne Panie. tylko widzisz tutaj co drugi taki sam, to co mam się krępować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Jarek Klein
(sho2)
Wiking
heheh i znow super pomoc super norwega uciekiniera z angli. jasta po co wogole sie udzielasz na tych forach???? Byles tam wysoko w norwegi??? Skoro piszesz o bialych misiach??? naprawde zal mi Ciebie, widac w angli cie nic nie nauczyli lub nie dawales se rady i uciekles do norwegi pewnie tez sam nic nie zalatwiales tylko ktos cie sciagnol, ktos pomogl zalatwic prace i cala reszte a teraz odwdzieczasz sie napisami typu "wy nam w tej norwegi nie potrzebni" Nie pisz chlopie w liczbie mnogiej bo nawet noga bym sie nie podpisal pod tak debilnym postem a zarazem strasznie pomocnym. Nabijasz tylko posty glupkowatymi odpowiedziami i chyba tylko tobie wydaje sie ze to jest smieszne. Ale nawet mi zal ciebie nie jest bo po co... zapamietaj jedno nawet tu w norwegi moze powinac sie lapa i wtedy to TY bedziesz pisal posty o pomoc i poczuj sie teraz jak ten ktory ten topik zakladal bo znajdzie sie jakis kolejny jasta co ci pomoze tak jak ty to robisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok