Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy w Norwegii ( kto jest kim ) - Norwegia

Czytali temat:
(2033 niezalogowanych)
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
Coraz bardziej przekonuje sie o tym ze do Norwegii zjechala banda kryminalistow ,chamow , debili , ogolnie scierwo ktore karieriere robilo na smietnikach
zeby zrozumiec moj post zapraszam na moj profil gdzie w komentarzach przedstawil sie niejaki PELKYNS ( www.mojanorwegia.pl/component/option,com.../Itemid,166/lang,pl/ ) zapewne przebywajacy tu na czarno ktory swoje flustracje przedstawia wlasnie w ten sposob
Zatem zanim mnie skrytykujecie przeczytajcie na moim profilu komentarze jakie ten smiec pozostawil
Chyba to tez zajecie dla administracji tej strony
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
no pojechal troszke ale nie uwazasz ze kto mieczem walczy od miecza ginie? twoje posty tez mozna roznie potraktowac,nie wspomne o zdjeciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Początkujący
Ja tam zadnych komentarzy nie widze............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
nie znam sie na ustawieniach by byly widoczne ( ja widze ) ale znam sie na kopiowaniu

pelkyns

Utworzony: 07/29/2009 20:52:18

--------------------------------------------------------------------------------
ty a twoja matka dalej sie kurwi na ulicy bo chlopaki sie chca zeby obrobila im kukurydze placom od reki

Usuń | Nie publikuj | Oceń

pelkyns

Utworzony: 07/29/2009 20:42:25

--------------------------------------------------------------------------------
ty cpunie jebany w dupe

pelkyns

Utworzony: 07/29/2009 20:36:35

ty psi wytrysku

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
miozesz te komentarze usunąć przeciez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
moge ale chce pokazac jakie smiecie trafiaja sie w norwegii i na tej stronie a ze strachu juz zmienil nawet login na ZYGA 22 i foto wycofal burak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
fazi ja wyrazam swoja opinie ale nikomu nie ublizam personalnie , a foto jak foto ktos ma pszczolke maje ja mam takie ktore mnie odpowiada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NoOs napisał:
Coraz bardziej przekonuje sie o tym ze do Norwegii zjechala banda kryminalistow ,chamow , debili , ogolnie scierwo ktore karieriere robilo na smietnikach
ROZUMIEM , ŻE SIEBIE SAMEGO PRZEDE WSZYSTKIM TEŻ DO TEGO GRONA ZALICZASZ...?
Bo jakże inaczej byłbyś NAS w stanie rozpoznać....?

Wszak zawsze SWÓJ CIĄGNIE DO SWOJEGO....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
tak gabriel uderz w stol a nozyce sie odezwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
zdjecie wywoluje reakcje ,slowa posty tez, wiec kto prowokuje nie moze liczyc na brak reakcji. swoja droga po raz pierwszy przeczytalem "psi wytrysku" hihihihihi musze jutro sprzedac norwegom!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok