Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosze o pomoc/Informacje. - Norwegia

Czytali temat:
(533 niezalogowanych)
2 Posty
paawsel paawsel
(paawsel)
Wiking
Witam
Jestem absolwentem LO w Krakowie. Od przeszło miesiąca szukam pracy na terenie Norwegii, dzwonie,pytam,wyslam maile ale wciąż bez odpowiedzi. Już po malu zaczynam tracic chęci, więc zwracam sie z prośbą o pomoc do Was, rodakow ktorzy mieszkaja w Norwegii. Może jesteście w stanie pomóc mi w znalezieniu pracy. Znam jezyk angielski w mowie i pismie w stopniu bardzo dobrym + niemiecki podstawy. Posiadam prawo jazdy kat. B, jestem osobą nie palącą i nie pijącą. Poszukuje pracy jako kurier(rozwozenie paczek autem osobowym lub pojazdem do 3,5t), lub jako operator wózka widlowego(posiadam certyfikat upoważniajacy mnie do podjęcia tej pracy)lub w drukarni, fabryce przy taśmie produkcyjnej.
Bede wdzieczny za każda pomoc, nie licze nawet na to ze ktos załatwi mi prace, ale może poda adresy stron www lub telefon gdzie są potrzeni tacy ludzie spelniajacy wymagania jakimi ja sie legitymuje, może ja przeoczylem jakies strony/ogloszenia.
Prosze pisac tutaj lub @: paawsel@gmail.com
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
paawsel paawsel
(paawsel)
Wiking
Witam
Czy naprawdę nikt nie orientuje się jaka Norweska firma szuka kurierow lub operatorow wozkow widlowych? Bede bardzo wdzieczny za same nazwy firm.
Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(nikagreen)
Nowicjusz
Nie wiem czy to aktualne nadal i jak dużymi autami operują w tej firmie ale często w prasie lokalnej w moim regionie ogłasza się ta firma www.bostrand.no/ szukali kierowców, ostatnie ogłoszenie widziałam tydzień temu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok