Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oddam kotki - Norwegia

Czytali temat:
(1034 niezalogowanych)
2 Posty
Slawomir Olszanski
(slawek751111)
Wiking
Mam do oddania 4 ladne kotki urodzone dn.29.03,10.Kotki sa czarno-szare.Tel.96656272.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Ojeju.........jakie śliczne !!!
Poczekaj na Dino, to ,,koci tata ,, może się nimi zaopiekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
tomasz tomi
(tomotek)
Wiking
fajne kociaczki gdzie je masz do oddania okolice oslo czy gdzies dalej ..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
cyganka napisał:
Ojeju.........jakie śliczne !!!
Poczekaj na Dino, to ,,koci tata ,, może się nimi zaopiekuje

Kotki fajne, ale w umowie najmu jest klauzula zabraniająca trzymania zwierząt domowych w miejscu mojego zamieszkania .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec

Kotki fajne, ale w umowie najmu jest klauzula zabraniająca trzymania zwierząt domowych w miejscu mojego zamieszkania .[/quote]

To czas zmienic miejsce zamieszkania i pomyslec o kotkach mialllll..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
frihed napisał:

Kotki fajne, ale w umowie najmu jest klauzula zabraniająca trzymania zwierząt domowych w miejscu mojego zamieszkania .

To czas zmienic miejsce zamieszkania i pomyslec o kotkach mialllll..[/quote]

To jest myśl, tylko muszę znaleźć jakąś kocicę, wiesz jak jest, większy dom wymaga większego zainteresowania jego powierzchnią .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Z
(MAŁA MI)
Wiking
Przepekne kociaczki ja tesknie za moim ktory musial zostac w Polsce niestety wynajmujacy bardzo czesto nie zgadzaja sie na zwierzeta pozdrawiam kocia mame
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Slawomir Olszanski
(slawek751111)
Wiking
kotki sa w stange, to jakies 120 km od Oslo. (do 200km dowoz gratis )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino napisał:
frihed napisał:

To jest myśl, tylko muszę znaleźć jakąś kocicę, wiesz jak jest, większy dom wymaga większego zainteresowania jego powierzchnią .[/quote]

E tam Dino, zawsze mozesz dac ogloszenie i znajdzie sie ktos do tego zainteresowania, zaplacisz i bedzie git. Tylko pamietaj, aby prosic o fakture za wykonana czynnosc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino napisał:
frihed napisał:

To jest myśl, tylko muszę znaleźć jakąś kocicę, wiesz jak jest, większy dom wymaga większego zainteresowania jego powierzchnią .

E tam Dino, zawsze mozesz dac ogloszenie i znajdzie sie ktos do tego zainteresowania, zaplacisz i bedzie git. Tylko pamietaj, aby prosic o fakture za wykonana czynnosc.
[/quote]

Muszę to przemyśleć, ten sposób jest tańszy i wygodniejszy, można reklamacje składać i łatwo dokonać zmian w razie problemów . Chociaż, może lepsza będzie wycieczka do Tajlandii . Ciekawe ile kosztuje utrzymanie importowanej Tajki w Norge?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok