Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Za korony (noki) rozumu się nie kupi ! - Norwegia

Czytali temat:
(346 niezalogowanych)
3 Posty
Hjelpe Arbeider
(Hjelpearbeider)
Wiking
Hei wszystkim, mam taki dylemat, dotyczy niektórych, powtarzam niektórych Polaków mieszkających w Norwegii, jak potraficie pomóżcie mi znaleźć słuszną i prawdziwą odpowiedź na moją tak jakby wątpliwość, tezę a i twierdzenie,tak jak w temacie, gdyż ja twierdzę, że za korony rozumu się nie kupi. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Hjelpe Arbeider
(Hjelpearbeider)
Wiking
Tak, tak, wiem, mój wyłowiłem z fjordu, tak jakby co, uprzedzając innych złośliwość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Hjelpe Arbeider
(Hjelpearbeider)
Wiking
ksiengofy napisał:
Hei wszystkim, mam taki dylemat, dotyczy niektórych, powtarzam niektórych Polaków mieszkających w Norwegii, jak potraficie pomóżcie mi znaleźć słuszną i prawdziwą odpowiedź na moją tak jakby wątpliwość, tezę a i twierdzenie,tak jak w temacie, gdyż ja twierdzę, że za korony rozumu się nie kupi. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
na tym forum można znaleźć kilkoro takich, którym rozum w życiu nie przeszkadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
anetapolak napisał:
na tym forum można znaleźć kilkoro takich, którym rozum w życiu nie przeszkadza ...a raczej jego brak,badz jego sladowe ilosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok