Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz xxxxx Sylwia Kodra Zuza zaworska Piotr Mal Malgorzata Garbowska wiktor lip Mr. Kamil Kicsi Szívem karolinalubiarz Marek Tempski Moniqx93 Magdalena Żurawska IZA666 (4463 niezalogowanych)
8 Postów
Oryginal DekeR
(OryginalDekeR)
Wiking
Polskie słodycze, nasze mięso - to mnie interesuje najbardziej. polski-sklep.no to to czego mi trzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wracaj natychmiast, bo uschniesz z tęsknoty za tymi polskimi smakołykami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
Polskie słodycze, nasze mięso - to mnie interesuje najbardziej. polski-sklep.no to to czego mi trzeba u turka w sandnes na langatta coś znajdziesz dla siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A na co mu turek jak on napisal ze w Østfold mieszka a sklep w Moss jest to nawet nie musi zamawiac poczta. Chyba ze kupi odrazu za ponad 3000 to mu jeszcze do domu zawioza w Østfold.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Imperator1988 napisał:
A na co mu turek jak on napisal ze w Østfold mieszka a sklep w Moss jest to nawet nie musi zamawiac poczta. Chyba ze kupi odrazu za ponad 3000 to mu jeszcze do domu zawioza w Østfold.pomyliłem go z kimś innym
...a jakie to słodycze z polski potrzebujesz? krówki i kukułki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
Polskie słodycze, nasze mięso - to mnie interesuje najbardziej. polski-sklep.no to to czego mi trzeba
no dobrze
nie będę polską świnią i spróbuję ci jakoś pomóc
może przeczytaj ten artykuł to jakoś łatwiej będzie zdzierżyć tą zgryzotę i tęsknotę
Polska tonie w parszywej żywności, produkowanej z odpadów, faszerowanej trującą chemią, z fałszowanymi terminami ważności. Półki w sklepach uginają się od wędlin, mięsa i pasztetów, które tylko wyglądają jak prawdziwe. Bo naprawdę są robione ze śmieci. Jaką ma na to radę minister rolnictwa? Człowiek, który ma bronić nas przed zalewem paskudztwa? – Nie kupujcie tanich wędlin – mówi bezczelnie Marka Sawicki (54 l.), który sam zgarnia co miesiąc ok. 14,5 tysiąca złotych.
www.fakt.pl/Sprzedawcy-wciskaja-Polakom-...tykuly,159158,1.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Oryginal DekeR
(OryginalDekeR)
Wiking
No właśnie doczytałem, że w Rygge mam polski sklep ^^ za dużo przed kompem siedze
nasze grześki i pierniki toruńskie to to czego mi czasami trzeba Rozmawiałem z kilkoma osobami, że z norweskiej mąki nawet porządnego chleba się nie zrobi, zatem http://www.polski-sklep.no z pomocą mi przychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
) Rozmawiałem z kilkoma osobami, że z norweskiej mąki nawet porządnego chleba się nie zrobi, zatem polski-sklep.no z pomocą mi przychodzi

Buhahaha
Ciekawa teoria, bo u mnie od kilku lat, to glownie chleb domowy na zakwasie sie jada
Zarowno z maki pszennej, jak i zytniej.
Jak sierota upiec nie potrafi, to na make wine zrzuci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
Rozmawiałem z kilkoma osobami, że z norweskiej mąki nawet porządnego chleba się nie zrobi
a pytałeś się tych osób, ile to trzeba polskiej wódki wypić,
aby zobaczyć w Norwegii żyto, albo pszenicę na polu, coby z nich mąki utrzeć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Oryginal DekeR
(OryginalDekeR)
Wiking
Lol, zapewne wytrawny piekarz i z piachu chleb upiecze, może receptura babci z kresów nie działa z norweską mąką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok