Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3329 niezalogowanych)
4 Posty
Adrian Malinowski
(AdrianMalinowski)
Wiking
Nie będę ukrywał,że przede wszystkim chodzi o zarobki...
Ale jestem otwarty na różne propozycje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
muppet611 napisał:
Jestescie Żenujący... Za kogo wy sie uwarzacie, ludzie piszą żeby ktos dal im radę jak znaleść prace w Norwegi a wy ich traktujecie jak komunisci AKowców niby tez polacy.Fuj Wam się udało to dajcie szanse innym albo wogule nie piszcie na tym Forum
wypierdalaj z ta polityka.... sam nie pisz tu na forum jesli Ci nie pasuje.... pomagasz zle... tepisz debili tez zle.... jedz do UK!!! tam bedziesz mial raj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Adrian Malinowski
(AdrianMalinowski)
Wiking
Pracuje tam jeszcze,ale zarobki są kiepskie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AdrianMalinowski napisał:
Witam serdecznie
Pilnie poszukuję jakiejkolwiek Pracy na terenie Norwegii......... Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem o specjalności budowa maszyn.........

no to idz w tym kierunku, tych maszyn...... a nie mydlo i powidlo jakakolwiek praca.... skoro bez jezyka to Twoje wyksztalcenie jest atutem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Tak jak radzi Ytasiek próbuj w kierunku wykształcenia.
Bo szczerze powiedziawszy innego wyjścia nie widzę.
Tylko prosimy nie pisz ze mozesz robić wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pracuje tam jeszcze,ale zarobki są kiepskie...
TO SKORO PRACUJESZ , TO TRZYMAJ SIĘ TEGO CO MASZ ... !
---
Zacznij się uczyć wieczorowo i podnoś swoje kwalifikacje w tym Kierunku .
---
Tu będziesz NIKIM , nawet na budowę jako pomocnik nie masz wstępu ... bez żadnego konkretnego zawodu w tym kierunku .
A do ochrony Tak mienia czy innych Niewymownych to Norgi Mają Swoich Nieuków ... !
Tu jest Kultura sklepów Pilnują drobne dziewczyn .
Nawet Bramkarze na dyskotekach to zwykli niepozorni goście .
---
Więziennictwo również obsadzone / ostatnio mieli strajk i nie przyjmowali przez dwa dni "pensjonariuszy " / . Taki lekko ... porypany ten Ich system .
---
Mam w rodzinie takiego Nieroba , obrósł w sadło na tym waszym wikcie .
Pracę rozpoczął jak miał 21 lat , teraz jest po czterdziestce , po drodze zrobił maturę i parę korytarzy penitencjarnych , jest jakimś magistrem od małoletnich "niereformowalnych" .
---
I Śmieje się w kułak , że żadne kaczki ani donki z kotami , nie są dla niego zagrożeniem .
A wręcz odwrotnie ... prace ma na parę pokoleń .
---
A TOBIE ŹLE i to po siedmiu Latach ... coś kiepsko się starasz ...!
---
A skoro tak to i Tutaj będzie tobie źle po miesiącu dwóch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Witam serdecznie
Pilnie poszukuję jakiejkolwiek Pracy na terenie Norwegii. Nie znam języka norweskiego,ale chętnie i szybko się uczę. Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem o specjalności budowa maszyn,ale nie pracowałem w zawodzie. Wykonywałem przez ostatnie 7lat pracę jako strażnik więzienny,posiadam również wieloletnie doświadczenie w branży ochroniarskiej(posiadam wszelkie możliwe kwalifikacje w tym zawodzie). Angielski komunikatywny.
Mam Żonę i dziecko i pragnę w Norwegii osiąść na stałe.
Proszę_pomóżcie jeżeli macie możliwość.
Pozdrawiam wszystkich rodaków i proszę o jakąś wiadomość.
Adrian

To juz w tej Polsce musi byc naprawde kiepsko, skoro nawet GADY uciekaja. A tak z ciekawosci to byles oddzialowym czy kogutkowym?
Bo jak to pierwsze to mozesz aplikowac na kierownicze stanowiska. W koncu zarzadzales zasobami ludzkimi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Wacek on z jukeja pisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
Wacek on z jukeja pisze

To jak engelsk komunikatywny to nie lepiej aplikowac do US?

San Quentin brzmi ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Robert klebba
(Marcel_1975)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich bez wyjątku ,jestem nowy na tym portalu i nie mogę wyjść z podziwu że nikt tak nie potrafi poniżać Polaka jak my sami!!! W tym jesteśmy mistrzami .Nie mam dużego doświadczenia jeśli chodzi o pracę w Norwegii ale wiem jedno nikt tak Cię nie wykręci tam jak Polak!!! Sam padłem i nasza ekipa na 150000 tyś koron!!! Odzyskaliśmy lecz z wielkim hukiem po miesiącu. s Teraz z tego śmieje bo temu co zrobił wałek pewnie nie do Dajcie każdemu szansę przecież sami nie wywieziecie tych koron do Polski a jak widzicie że komuś może iść lepiej a jest nowy w Norwegii to was CH.. S......!!!!! Sam się z tym spotkałem!!! To żenada a mało tego jeden nie pójdzie do pracy za 170 czy nawet za 200 KO na godz a drugi zrobi to za 100 albo mniej.!!!!!! Szanujcie się .Pozdrawiam wszystkich serdecznie. A i bym zapomniał nie ma się co chwalić panie oddziałowy swoją byłą pracom bo nie wieże że byłeś taki krystaliczny i nie odebrałeś nikomu tam zdrowia.99% z was to ludzie z kompleksami którzy mieli w dzieciństwie kłopoty z rówieśnikami, czyli byli wykorzystywani nie wnikam już w to jak!!!! a potem na GADA lub wychowawcę lub nie daj BOŻE Psychologa!!!! [color=#0000FF]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok