Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1579 niezalogowanych)
5 Postów
Dawid Dawid
(dawdo27)
Wiking
Witam wszystkich mam na imię Dawid 26 l szukam pracy w Norwegii odwdzięczę się proszę o kontakt poczta dawidxxxkonieczny@wp.pl z góry bardzo dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
Napisz cos wiecej ... jakiej pracy ...co potrafisz.... ?Tu nikt nie czyta w Twoich myślach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
anuś730 napisał:
Napisz cos wiecej ... jakiej pracy ...co potrafisz.... ?Tu nikt nie czyta w Twoich myślachpewnie móraż albo tynkaż ale morze robic fszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
anuś730 napisał:
Napisz cos wiecej ... jakiej pracy ...co potrafisz.... ?Tu nikt nie czyta w Twoich myślach

curwa, przecież powinni wszyscy umieć...

Po co pisać jak i tak wiadomo że potrafi wszystko,a jak nie potrafi to się naumi....... w końcu z PL jezd..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
dawdo26 napisał:
Witam wszystkich mam na imię Dawid 26 l szukam pracy w Norwegii odwdzięczę się proszę o kontakt mój numer tel 663452990 poczta dawidxxxkonieczny@wp.pl z góry bardzo dziękuje

A jak sie odwdzieczysz?Bo jak bys mi przywiozl pol kilo nihuja ze sporzywczaka to ja chetnie ci pomoge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Anna Siwa-Szenejko
(annaizabela1)
Wiking
Widzę że życzliwość to się aż z ciebie wylewa, sam się załapałeś na pracę ( i to też pewnie ) jako murarz a cwaniakujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
annaizabela1 napisał:
Widzę że życzliwość to się aż z ciebie wylewa, sam się załapałeś na pracę ( i to też pewnie ) jako murarz a cwaniakujesz.jaki murarz? ja napisałem móraż a to robi wielką różnice, o jakiej życzliwości ty piszesz? tzn co mam niby zrobić? szukać mu pracy jak on nic nie umie, żadnego zawodu i języka zero nawet prawa jazdy nie ma!!! nie ma szans!!! nawet do łopaty sie nie nadaje bo tu koparki mają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Dawid Dawid
(dawdo27)
Wiking
posiadam uprawnienia na sprzęt budowlany ładowarki sześć lat doświadczenia pracowałem też jako pomocnik budowlany wykształcenie średnie mechanik angielski komunikatywny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dawdo26 napisał:
posiadam uprawnienia na sprzęt budowlany ładowarki sześć lat doświadczenia pracowałem też jako pomocnik budowlany wykształcenie średnie mechanik angielski komunikatywnyno nareszcie brawo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
annaizabela1 napisał:
Widzę że życzliwość to się aż z ciebie wylewa, sam się załapałeś na pracę ( i to też pewnie ) jako murarz a cwaniakujesz.

Skoro Aniu jestes taka mundra,to moze pomozesz koledze? zobacz jakie atuty posiada mechanik technik budowlaniec anglikanski komunikatywny no wreszczie jakis konkretny gosc do roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok