Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy ktos mieszka w krystiansund? - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej Wolski matt02 (1042 niezalogowanych)
2 Posty
magdalena danicka
(franciszek1)
Wiking
Witam szukam osob tam mieszkajacych interesuje mnie jakies znajomosci i to jak tam jest bylam tam kiedys kilka miesiecy ale wydawalo mi sie ze nie dam rady ta samotnosc bez znajomych przyjaciol wydaje mi sie ze tam ogolnie nie ma corobic zadnych sklepow centrum atrakcji. wiekszosc jak bylam to z mezem mieszkalismy w molde to bylo dawno 5 lat temu teraz mamy w planach wybracsie i taj sie zastanawiamy przeraza mnie ta swiadomosc ale zobaczymy dlatego chciala bym cos sie dowiedziec o tym miescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gdzie znalazłas takie miasto /
Bo ja szukam wszedzie i znalezc nie potrafie....
znalazłem i owszem, ale kristiansund : )

ps: wieksza wioska, bez zadnych atrakcji i zimno, bardzo zimno w zime!
O wiele zimniej niz np: w Molde, choc to niedaleko.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
magdalena danicka
(franciszek1)
Wiking
Chodziło mi o ta miejscowosc !!!
nie zauwazylam zeby tam bylo zimniej mieszkalam kilka miesiecu w kristiansund i dłuzej w molde .!!! okaze sie wazne ze dobra praca jest i sie jedzie cala rodzinka mieszkanie dostepne wiec szkoda nie skorzystać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
franciszek1 napisał:
Chodziło mi o ta miejscowosc !!!
nie zauwazylam zeby tam bylo zimniej mieszkalam kilka miesiecu w kristiansund i dłuzej w molde .!!! okaze sie wazne ze dobra praca jest i sie jedzie cala rodzinka mieszkanie dostepne wiec szkoda nie skorzystać

widze decyzja juz zapadła : )
mówią ze ludzie są jak swinie i przyzwyczajają sie szybko : )
Praca jest wazna, mieszkanie jeszcze bardziej, ale miedzy pracą i pomieszkiwaniem trzeba tez coś począć......
ps: w norge jest kryzys i coraz ciezej z pracą, dlatego dziwi mnie fakt,ze ktos na was czeka, daje "dobra" prace i mieszkanie.....(?)
Ale cuda zdarzaja sie wszedzie : )
Bede czekał z utesknieniem na post : " szukam znajomych w kristiansund... " "jest ktos chcetny, zeby gdzies wyskoczyc ", "jakies atrakcje w miescie...",etc!
Tak czy siak zycze wszystkiego dobrego : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok