Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

biet i auobus - Norwegia

Czytali temat:
Adrian K (522 niezalogowanych)
11 Postów
marek marpa
(marekk0011)
Wiking
witam mieszkam w norwegii nie dlugo i musze zaczac uzywac autobusow i nasuwa sie tu pytanie jak kupie bilet jednorazowy to co z nim bede musila zrobic ( skasowac go tak jak w polsce?) pytam sie bo widzialem ze jest jakis czytnik i zastanawiam sie czy to sluzy tez do biletow czy tylko do kart
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Marta0611)
Wiking
Hmmm nie wiem jak w autobusie ale w pociągu sprawdza konduktor więc w autobusie pewnie też ktoś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mariusz .
(Marjul)
Wiking
kierowca drukuje bilet z kasy biletowej, a jeśli masz miesięczny to przykładasz do czytnika łatwizna wierz mi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
Możesz kupić bilet w automacie i odbijać elektrycznym czytnikiem ... każdy bilet jednorazowy jest ważny przez godzinę od momentu odbicia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja bilet kupuje u kierowcy autobusu i go nie przykladam do czytnika. On jest ważny 1,5 godziny od zakupu. Natomiast jesli kupuje bilet z automatu na bybanen lub na autobus musisz go odbic w bynanen i autobusie zaraz jak wsiadasz ma czytniki. I ten bilet tez jest wazny 1,5 godziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok