Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(302 niezalogowanych)
6 Postów
Dorota Kędzierska
(dorociuna)
Wiking
Polacy żal mi was. Chłopak chce znaleźć pracę a wy z zazdrości nie umiecie mu pomóc i takie świństwa piszecie. Brak słów.....Powodzenia Ci życzę ,może ktoś bardziej życzliwszy znajdzie się i ci pomoże,bo ja niestety też szukam pracy i otrzymałam trochę milszą odpowiedź. A takich co piszą takie przykre rzeczy to należałoby TĘPIĆ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(zavisha)
Wiking
takimi zakompleksionymi pajacami jak oni to ja się nie przejmuję wiadomo że to 'rodacy' czyli naród wścipski etc... ale cóż, jak znajdę w Norwegii pracę to ich pierwszych poinformuję żeby wiedzieli, że każdy sposób jest dobry pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Takich jak wy tępić. szukasz pracy to napisz coś o sobie, czym się zjmujesz co potrafisz, znasz język? jaki? każdy szukał kiedyś pracy ale ty warunki stawiasz na dzien dobry ktos sie o cos grzecznie pyta a ty nie odpiszesz mu nawet. BANDA NIEDOMYŁÓW!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Dorota Kędzierska
(dorociuna)
Wiking
Na głupie opisy nie ma mądrych odpowiedzi. Rozmowa tutaj powinna być na wyższym poziomie , a kultury tutaj za grosz nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok