Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

jak wyglada życie w norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Patoka (3506 niezalogowanych)
7 Postów
Boguslawa Czajkowska
(marta2781)
Wiking
witam chciałabym się dowiedzieć jak wygląda życie w Norwegii (okolice Oslo) aktualnie mieszkam w Anglii mój mąż ma ojca w Norwegii który pracuje tam od około 4 lat a ja teraz jestem w ciąży we wrześniu poród i zastanawiamy się nad wyjazdem, raczej na początku przyszłego roku ale ja już teraz chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej od innych osób...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...sprobuj

zobaczyc jak

wyglada - na youtube...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Na ten temat bylo pisane setki razy...nawet udzielano odp osobom oczekujacym na malenstwo...
wejdz sobie tutaj w wyszukiwarke a znajdziesz pelno odpowiedzi na twoje pytanie...
dziwi mnie dlaczego nie zapytasz sie swojego tescia skoro jest juz tutaj 4lata... powinien chyba cos wiedziec na temat zycia w Norwegii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Boguslawa Czajkowska
(marta2781)
Wiking
oczywiście że pytałam ale wiecie jak to jest lepiej wiedzieć coś z nie jednego zródła, dziękuję za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
wiec poszperaj tutaj na forum

milej lektury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jak jestes ze wsi to podobnie jak u was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Boguslawa Czajkowska
(marta2781)
Wiking
Nottingham to raczej nie wieś(chociaż każdy ma prawo do swojego zdania), ale bardziej chodziło mi o np pierwsze wrażenia jak się mieszka jak to było jak wy zaczynaliście czy łatwo się zaklimatyzować itd, itp bo resztę jak już koleżanka wyżej wspomniała mogę tu na forum poczytać odnośnie pracy,wynajmu mieszkania itd...ale również dziękuję za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marta2781 napisał:
Nottingham to raczej nie wieś(chociaż każdy ma prawo do swojego zdania), ale bardziej chodziło mi o np pierwsze wrażenia jak się mieszka jak to było jak wy zaczynaliście czy łatwo się zaklimatyzować itd, itp bo resztę jak już koleżanka wyżej wspomniała mogę tu na forum poczytać odnośnie pracy,wynajmu mieszkania itd...ale również dziękuję za odpowiedz

Nie wygladasz na brytyjke, wiec chodzilo mi o twoja rodzinna wies. Nie dalej ja wczoraj ktos mial podobnie glupie pytanie, i przewczoraj i tydzien temu i miesiac i røk. Wiec nikt sie nie kwapi po raz setny.
Å jak zycie w Anglii? Wrazenie, klimat,krolowa, piwo, zidiocenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Boguslawa Czajkowska
(marta2781)
Wiking
piszac że mieszkam aktualnie w Anglii(po Polsku zresztą) nie miałam na myśli że jestem "brytyjką" a na te forum dopiero dziś się zalogowałam i nie wiem kto i o co wczesniej pytał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Boguslawa Czajkowska
(marta2781)
Wiking
aha i Kielce to też nie wieś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok