Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam znajomych - Norwegia

Czytali temat:
(1131 niezalogowanych)
4 Posty
Agata .
(agata.)
Wiking
Witam, od paru miesięcy mieszkam w oslo, jest milo i przyjemnie tylko do szczescia brakuje kolezanek..może znajdzie sie pare samotnych babeczek jak ja
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lola211)
Wiking
tez szukam tyle ze ja w drammen(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(viking69)
Wiking
8858533 lub tel efon 45078575 i organizujemy wypad na kregle w centrum drogo nie jest ok 80 k im nas wiecej tym fajniejsza zabawa pozdrawiam.... wszystko z mysla o mojej dziewczynie ...pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agata .
(agata.)
Wiking
dzieki viking69 za zaproszenie...za jakies 2-3 tyg sie odezwe( bede juz w oslo) i bedziemy mogli wyskoczyc na kregle
pozdrawiam

lola211 jakbyś miała wpaść do oslo daj znac wyskoczymy na kawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Jesli to mozliwe, to tez bym sie z checia przylaczyla . Nigdy nie bylam na kreglach, wiec chyba najwyzsza pora sprobowac ten pierwszy raz. Moge odezwac sie jutro na komorke, bo dzisiaj nie chce niepokoic o tak poznej godzinie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc agata. ja jestem z oslo i jak masz ochote to mozemy sie spotkac na kawce.jak cos to pisz na priv pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(ewas2)
Wiking
Viking 69 to ty masz dziewczynę myślałam, że żonę.Ciekawa jestem czy się udał wypad na kręgle.
PS. dlaczego skłamałeś z rokiem urodzenia przecież jesteś z tego co ja 1972 , a i pamiętaj że masz 2 dzieci a one kosztują to nie trać kasy na jakieś dziewczyny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
ewa a Ty co tak sie wyrwalas jak Filip z konopi.
Post dodany prze vikinga 2 lata temu
Moze lepiej sie zajmij swoim tylkiem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
hahahhhhahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha

dobre ,a to dobre!

jaka troskliwa i "uczynna"..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Piotr Nowicki
(odgrom)
Wiking
Ale jaja... Treba miec nieziemskiego pecha. Zajefajny wpis. Ja ide tez na kregle moze pojdziemy razem Pozdrawiam ale nieumiem grac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok