Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Aktywne spędzanie czasu w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(562 niezalogowanych)
4 Posty
Agnieszka Siembida
(Agnieszka12)
Wiking
Witam.
Od 4 lutego 2012r bede z córka(13lat) w Oslo (dokładnie to w Siggerud) przez 10 dni szukam fajnych miejsc do spedzenia czasu ( lodowiska, górki do zjeżdzania na sankach itp ) wpisujcie dokładna lokalizacje, ceny wstępu i godziny otwarcia.Napewno nie tylko mnie się to przyda.
Ja mogę od siebie powiedzieć ze od 10 lutego przy skoczni hollmenkolen bedą odbywać sie mistrzostwa świata w snowbordzie i ja tam napewno bede to oglądać. Można w ten sposób stworzyc swoisty przewodnik po Oslo i nie tylko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...najwieksi

aktywisci z oslo

(i okolic) zbieraja sie 'pod tygrysem'

adres: plac przed wejsciem,na kolejowy

dworzec glowny.najpewniejsze informacje z 1wszej reki...

p/s: wstep darmowy,otwarte 24h!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agnieszka Siembida
(Agnieszka12)
Wiking
Z braku odpowiedzi moge sądzić że w Oslo nie ma ciekawych miejsc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ale

za to,juz

od 4tego lutego

beda dwie super ciekawe osoby w oslo - ty i twoja corka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agnieszka Siembida
(Agnieszka12)
Wiking
czekam na jakies odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Agnieszka12 napisał:
Z braku odpowiedzi moge sądzić że w Oslo nie ma ciekawych miejsc.
ALEŻ oczywiście , że są ... tylko to zależy od Indywidualnego upodobania i wieku osób tym tematem zainteresowanych ...
Większość z nas , to Osoby Dorosłe i bezdzietne / w sensie aktualnej opieki nad Nieletnim/ i dla Nas ... np. Ciekawymi miejscami to knajpy i dyskoteki ...
Dla innych , antyalkoholowych... to teatry... kina ... OPERA .../ nie ta na zewnątrz , jako obiekt budowlany/ lecz wewnątrz , podczas takiego lub innego ... spektaklu .... MUZEA dla koneserów , Pałac Królewski dla ciekawskich ...
Dla innych osób , parających się sportem , to ścieżki do biegania , jazdy... na nartach biegowych lub rowerach .
-W czasie wakacji jest jeszcze basen , wesołe miasteczko i inne ciekawostki ...
Cało rocznie , jest dostępne molo z jachtami ...
Do koloru i wyboru ...

---

I co zadowolona ... ? .

---
Pomijam sam fakt ... iż bezproblemowo , możesz zapytać się Kolego Google , co proponuje konkretnego w temacie atrakcji w Oslo ...
Powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok