Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czym jest człowiek... - Norwegia

Czytali temat:
(1658 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
allegro.pl/show_item.php?item=1886482419

wszystko w tym temacie..

mam nadzieje, że znajdą sie ludzie z sercem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
straszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Faktycznie,tak przy okazji przypomniał mi się stary japoński zwyczaj.
Odnośnie starości,choroby i ogólnie nieprzydatności dla grupy.......więc gdy już nas dopadały te wszystkie przypadłości,to głowa rodziny brała taką matke,ojca,brata czy siostre i niosła w odosobnione miejsce. Najczęściej była to jakaś góra...... i umierali tam z głodu,pragnienia,zimna lub też rozszarpywani przez dziką zwierzyne.
Ciekawe kiedy wrócą te czasy...... może trochę bardziej humanitarne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
człowiek jest tym co zjadł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jasna udostępniłam też na FB trochę się ta ruszyło, mam nadzieję że psiakowi się polepszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kupa

gowna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Jakim trzeba być człowiekiem, jeśli w ogóle takiego kogoś można nazwać człowiekiem, żeby takiemu psiakowi coś tak strasznego zrobić, szok. jak najbardziej wsparłem pomoc dla tego psiaczka, zachęcam innych. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Anna i buba
Wielkie dziękie.. !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Anna82 napisał:
straszne

77buba napisał:
Jakim trzeba być człowiekiem, jeśli w ogóle takiego kogoś można nazwać człowiekiem, żeby takiemu psiakowi coś tak strasznego zrobić, szok. jak najbardziej wsparłem pomoc dla tego psiaczka, zachęcam innych. Pozdrawiam.

no coz, jest to straszne....ale jak LUDZIE a raczej POTWORY zachowuja sie w stosuknu do innych ludzi w 21 WIEKU !!!

ostatnio az zawrzalo na swiecie po opublikowaniu filmiku ukazujacego jak 2 letnie dziecko zostalo rozjechane ( ZAMORDOWANE ! ), przy malej predkosci, przez auto dostawcze w Chinach i NIKT, doslownie NIKT nie pomogl ! To dziecko lezalo na ruchliwej ulicy jak rozjechany kot ! Pozniej druga ciezarowka je przejechala !!!! TO jest chory kraj, chorzy ludzie !!!. Czasami mysle, ze przydalaby sie jakas kometa, ktora rozpieprzy ten swiat, bo az sie rzygac chce patrzac na taka znieczulice i okrucienstwa. Brak slow !

Jezeli ktos chcialby zobaczyc, a OSTRZEGAM film jest drastyczny, BARDZO...niech wpisze sobie w youtube ....2 years-old crushed girl in China, ignored by people

OSTRZEGAM, nie jest to film dla wszystkich...

z jednej strony zaluje, ze to widzialem, bo siedzi mi w glowie caly czas ten widok miazdzonego dziecka...sam mam 2,5 letnie dziecko i nie wyobrazam sobie jak mozna byc takim POTWOREM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...buba

wsparles pomoc

wysylajac pieniadze zeby 'leczyc' czyli przedluzyc cierpienia

tego biednego zwierzecia

czy zeby mu faktycznie pomoc i go uspic ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok