Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mam do sprzedania super autko zapraszam - Norwegia

Czytali temat:
(1134 niezalogowanych)
7 Postów
Marcin anonimowy
(Martin325)
Wiking
Witam was serdecznie Mam od 2 lat w norwegii ładny samochód vw touran 2006 rok 1,9TDI 105KM, varebil zarejestrowany na mnie, chcem go sprzedać gdyż potrzebuję więcej foteli czyli miejsc siedzących... autko naprawde jest zadbane i wymieniane części są za wczasu, wszystko funkcjonuje zdjęcia i komletne ogłoszenie znajdziecie na finn, również mój telefon serdecznie zapraszam, naprawdę warto www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=30346942
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Martin325 napisał:
Witam was serdecznie Mam od 2 lat w norwegii ładny samochód vw touran 2006 rok 1,9TDI 105KM, varebil zarejestrowany na mnie, chcem go sprzedać gdyż potrzebuję więcej foteli czyli miejsc siedzących... autko naprawde jest zadbane i wymieniane części są za wczasu, wszystko funkcjonuje zdjęcia i komletne ogłoszenie znajdziecie na finn, również mój telefon serdecznie zapraszam, naprawdę warto www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=30346942
KRÓTKO ...I... NA... TEMAT...
---
GŁUPA ...WALISZ ... !!!...CZY O DROGĘ PYTASZ ...? .
TAKIEGO RZĘCHA , ZA TAKĄ KWOTĘ , PRZY TYM PRZEBIEGU ... !!!? , śmiechu warte ...
Ciekawe jaki Norek , się na ten złom połasi ...? .
---
Ponadto ...łatwiej , szybciej i taniej , wstawisz siedzenia , niż kupisz za podobną cenę inne auto ...
Ponadto , tak ten złom zachwalasz i zachęcasz do kupna ... , nie szkoda Tobie dodatkowych kosztów ...!...skooro to takie super autko...!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jeśli auto jest tip top to nie jest to aż tak wygórowana kwota za ten rocznik. www.finn.no/finn/car/used/result?CAR_MOD...YEAR_MODEL_FROM=2006

Gabriel chyba że patrzysz pod kontem cen w PL?
Czy przebieg aż taki duży ( 5lat 233tyś daje poniżej 50 tyś rok więc znośnie)
Jak ktoś rozsądnie eksploatuje samochód i wymienia wsio na czas (a nawet na wyrost np, raz do roku śmiga do kraju autem, to wie o czym mówię)
Cena jest dyskusji, więc raczej nikt nie będzie jej podbijał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał: ...Gabriel chyba że patrzysz pod kontem...
NIE pod kontem ceny ..
Tylko , IRONICZNIE skomentowałem To Ogłoszenie i tyle .
Jeżeli ktoś pisze , że sprzeda super auto , na zielonych tablicach , bo ma za mało siedzeń , to taki tekst może być skierowany tylko w stronę indolentów ...

I tyle ...

WE TEM TYMMACIE...!
.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
Ty kolorowy buraku musisz sie wpierdzielac w kazdy temat byle tylko zaistniec? specjalista od wszystkiego w tym przypadku od motoryzacji i cen samochodow. sam porusza sie wehikulem czeskiej produkcji ktore to już pelnoletnie chyba jest, a tu pisze ze to rzech. hipokryzja ze az boli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gen_italia napisał:
Ty kolorowy buraku musisz sie wpierdzielac w kazdy temat byle tylko zaistniec? specjalista od wszystkiego w tym przypadku od motoryzacji i cen samochodow. sam porusza sie wehikulem czeskiej produkcji ktore to już pelnoletnie chyba jest, a tu pisze ze to rzech. hipokryzja ze az boli.
Pomijając to , że każdy ...BURAK ... jest kolorowy ...!!!
Ponieważ taka Jego .../Buraka / przypadłość .
TO...!
---
W czymże masz problema Waszmości ...!? .

Brakuje tobie Baby ...
A może Szefuńcio całej kasy nie wpłacił na konto ..bo takowegoż/konta/ nie posiadasz ?.
---
Wiesz ... na Tym forum ...mam już Swojego Ulubieńca i ADWERSARZA ... niejakiego ..."czesio*" ...!
---
CZYŻBYŚ NIEŚWIADOMIE UPRAWIAŁ ...PLAGIAT ... TWÓRCZY.../to takie modne ostatnio wśród polskich politykierów/
---
Wiesz ...spasuję ...Sobie ...Dzisiaj... , ponieważ Mam miły wieczór , kończący mijający tydzień ...
Na konto wpłynęły...prawie w całości ... lønp-enga ...
Inne sprawy też układają się prawie jak marzenia ...
Szklanica napełniona ..".Kaffe-dohtorem"...
Nic tyko cieszyć się z mijającego tygodnia ...
A Ty rzęzisz ...jak zarzynana owca .../właśnie w Norge jest sezon na świeżą Baraninę /
---
Opanuj się ...i Ogarnij...

POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
gabriel napisał:
Gen_italia napisał:
Pomijając to , że każdy ...BURAK ... jest kolorowy ...!!!
Ponieważ taka Jego .../Buraka / przypadłość .
TO...!
---
W czymże masz problema Waszmości ...!? .

Brakuje tobie Baby .
Wiesz ...spasuję ...Sobie ...Dzisiaj... , ponieważ Mam miły wieczór , kończący mijający tydzień ...
Na konto wpłynęły...prawie w całości ... lønp-enga ...
Inne sprawy też układają się prawie jak marzenia ...
Szklanica napełniona ..".Kaffe-dohtorem"...
Nic tyko cieszyć się z mijającego tygodnia ...
A Ty rzęzisz ...jak zarzynana owca .../właśnie w Norge jest sezon na świeżą Baraninę /
---
Opanuj się ...i Ogarnij...

POZDRAWIAM

Baby mi nie brakuje i nigdy nie brakowało bo mam Kobiete.....

no to zajebiscie jak prawie cala wyplate dostales, a i wieczor tez pasjunujacy (nawalic sie i pojechac ludziom na forum leczac swoje kompleksy, brak slow)
wcisniesz swoje trzy grosze w kazdym mozliwym temacie dzis, "mlodem w Norwegii" tez "zaliczysz"?

Ha det bra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marcin anonimowy
(Martin325)
Wiking
CHŁOPCY DAJCIE SPOKÓJ Z TYMI KŁÓTNIAMI !!!!! Ten pierwszy co napisał na temat mojego postu zachowuje się jak dzieciak... napisałem moje ogłoszenie na forum jedynie dla zainteresowanych a nie po to by to komentować.... jesli ci kolego to się nie podoba pisz sobie do kogoś innego .... JESZCZE RAZ SIĘ POWTÓRZĘ ---- TO OGŁOSZENIE JEST JEDYNIE DLA ZAINTERESOWANYCH !!!!! dziękuję i pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Martin325 napisał:
... Ten pierwszy co napisał na temat mojego postu zachowuje się jak dzieciak... .
Powodzenia ... ,
w owocnym pozbyciu się , oferowanego złomu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
gabriel napisał:
Martin325 napisał:
... Ten pierwszy co napisał na temat mojego postu zachowuje się jak dzieciak... .
Powodzenia ... ,
w owocnym pozbyciu się , oferowanego złomu...

napisal czlek co porusza sie takim oto najnowszym modelem samochodu (igla salonowa buhaha)

hipokryta co to na wswzystkim sie zna i wszystko wie, a jak jest to widac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok