Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomoc - Norwegia

Czytali temat:
(274 niezalogowanych)
2 Posty
jan kowalski
(karol1)
Wiking
pomoc z ambasady znalazlem sie w w bardzo zlej sytuaci zdzwonilem do ambasady w oslo z prozba o pomoc i uslyszalem ze mam przyjsc na pieszo albo przejechac na gape 700 km to dopiero mi pomoga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a jak ci inaczej mieli dać pieniądze do ręki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
jan kowalski
(karol1)
Wiking
myslisz ze wszyscy co zwracaja sie o pomoc to pijaki oszusci a u mnie tak niejest zbiek wydazen zdecydowal ze znalazlem sie w bardzo kiepskiej sytuaci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
karol1 napisał:
myslisz ze wszyscy co zwracaja sie o pomoc to pijaki oszusci a u mnie tak niejest zbiek wydazen zdecydowal ze znalazlem sie w bardzo kiepskiej sytuaci
NO...
Faktycznie ...

a może Ty jesteś ...ZBIEG... z jakiegoś Ośrodka , gdzie w drzwiach jest brak normalnych klamek ...!? .

Skoro masz dostęp do internetu , to nie jest z Tobą aż tak źle ...
Znaczy , że mogłeś cały Swój problem wyłuszczyć Ambasadzie przez ich stronę internetową a nie dzwonić ...

Ponadto skoro ... JUŻ TU NA FORUM ... wylewasz Swoje żale ... to napisz jaśniej w czym problem ...
Ponieważ każdy z Nas ma jakiś tam ...zbieg...nie zawsze szczególnie udanych wydarzeń ... Dlatego jest między innymi w Norge na Emigracji... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok