Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nowe zycie w Norwey - Norwegia

Czytali temat:
(434 niezalogowanych)
2 Posty
Marian Sulek
(marmars)
Wiking
Stoje przed mozliwoscia wyjazdu do pracy w Norwegi w Oslo .4 lata robie w uk specjalnie nie narzekam ale wiele nie mam megane 1999 konto troche ale tylko troche .Ile kosztuje zycie 2 osoby + siersc (kot) .Transport masakra 600 pontuw w jedna strone .Z angli ciezki dojazd .
Ile kosztuje zycie w Oslo .Samochod z Angli czy idzie przerejestrowac ? Ile kosztuje ubezpieczenie ? CHALUPA skromna ? wyzywienie ? No i wysky, czy co tam pija ?
Prosze jesli ktos moze nich mi powie .Dzieki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bierz sierść i wysky i przyjeżdżaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dobra podpucha.. Podoba mi sie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marian Sulek
(marmars)
Wiking
Wrodzona i nabyta prl-owska nie ufnosc . Ja mam ten dylemat bez wzgledu na to co ty myslisz na ten temat .Ale tez TOBIE dzieki za stracony czas. Marian
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
pokój plus życie 10 tyś nok/m-c min tyle że z sierścią to znalezienie lokum cholernie ciężkie (chyba że melina jakaś).

Mieszkanie samodzielnie we dwie osoby plus życie ok 15tyś nok/m-c. i dwie przeszkody przy szukaniu mieszkania(obywatelstwo i sierść)

Picie, do tanich nie należy, więc

Jak nie masz naprawdę ciepłej posadki za dobrą kasę to lepiej zostań w UK, bo się możesz mocno zdziwić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
pokój plus życie 10 tyś nok/m-c min tyle że z sierścią to znalezienie lokum cholernie ciężkie (chyba że melina jakaś).

Mieszkanie samodzielnie we dwie osoby plus życie ok 15tyś nok/m-c. i dwie przeszkody przy szukaniu mieszkania(obywatelstwo i sierść)

Picie, do tanich nie należy, więc

Jak nie masz naprawdę ciepłej posadki za dobrą kasę to lepiej zostań w UK, bo się możesz mocno zdziwić.

i jeszcze clo za auto + VAT.....bankrut
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok