W zasadzie to Cala Norwegia jest turystycznym Krajem wiec niech wprowadza podatek turystyczny w calej Norwegii dla kazdego obywatela od 10 roku zycia bo jest mozliwe ze kazdy bedzie drukowal zdjecia i sprzedawal jako pocztowki (poszerzajac szara strefe bo pieniadz drukowany jeszcze jest!). a jak nie drukuje to niech zacznie zeby podatek mu sie zwrocil.Boszszsz......coraz weselej. Przejezdzalem pare dni temu kolo firmy Rockwool ( to chyba produkcja welny izolacyjnej prawda?) a tam przed budynkiem cztery maszty i cztery flagi i wszystkie o tecza! Tak sie zastanawialem- czy w tamtym miejscu -akurat- oznacza to ekologie czy ze pracuje tam tyko i wylacznie stado LPG? Tak naprawde nie wiem juz do kogo ,,nalezy,,ten symbol i jak go interpretowac. Kolorowy ekologiczny Swiat czy wyuzdanie,deprawacja i zboczenie co a propos tez juz mnie naprawde dzisiaj wali ale nie chce popelnic skuchy w rozmowie z pracownikiem,,pracowniczka,, czy....(jaka nazwe zastosowac do niebinarnego???-kuzwa no nie wiem i nie chce zeby sie obrazil albo wezwal policje.) No nie bedzie wytlumaczenia, ze ,,nie wiedzialem,, skoro cztery flagi wisza jak byk!