Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

#PolakPotrafi: 11 lat temu wyjechali nad fiordy, teraz organizują festiwal dla miłośników morza. „Norwegia to nasz drugi dom, chcemy też dać coś od siebie” - Norwegia

Czytali temat:
Zbigniew Karpinski Łukasz Ch (779 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
1 Post
Wiking
chetnie bym przyjechał mieszkam w skien ale czy jest mozliwosc przenocowania 2 dorosłych z 3 małych dzieci ? atak z innej beczki interesuje sie szanta od dawna nawet kiedys zagrałem w krakowie na shantis jestem corocznym bywalcem festiwalu w langesund on bardzo sie rózni od festiwali szantowych w polsce tu w norwegi jest zupełnie inna formuła festiwalu inni wykonawcy i bywalcy muzyka szantowa uwazana jest za muzykie ludzi w podeszłym wieku a wykonawcami sa najczesciej koła emeryt ów itp festiwal ma kilka małych scen na ulicy i jedna główna scene w porcie standardem jest ze zespł gra dziennie 5 koncertów 20 min a ostatniego dnia wszystkie kapele na koniec graja razem w lagesundzie przyjezdzaja tez polskie kapele były np perły łotry i klipry z radomia ci dopiero dali czadu zycze powodzenia tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
Tomasz, myślę że powinno gdzieś miejsce być.
Chyba obecnie najbliższym hotelem jest Moi Hotell, to jakieś 20km od centrum FLekkefjord.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
szalkos@wp.pl
(szalkos@wp.pl)
Wiking
Dzieci Płocka fajnie. Ja jestem Plocczanka. A dzieciaki i młodzież fajnie śpiewa i tańczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok