Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Na topie. Rankingi, w których Norwegia przodowała w 2015 roku - Norwegia

Czytali temat:
Damian W. Agnieszka Moja Norwegia defenderr Cortez1 N Josephvol.2 smith reemigrant ADIEMUS1 (584 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Na topie. Rankingi, w których Norwegia przodowała w 2015 roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ona k
(kasiula88088)
Wiking
Jakie naj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
Najgorszą klęskę Królestwa stanowi chyba fakt rze
Polska mniejszość jest procentowo największą na świecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monikad1)
Wiking
Z tymi toaletami to nie byłabym tego taka pewna Udało mi się zrobić zdjęcie jednej z norweskich publicznych toalet, z zewnątrz dokładnie można zobaczyć, czy ktoś jest w środku. Nie zachęca do skorzystania

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
monikad1 napisał:
Z tymi toaletami to nie byłabym tego taka pewna Udało mi się zrobić zdjęcie jednej z norweskich publicznych toalet, z zewnątrz dokładnie można zobaczyć, czy ktoś jest w środku. Nie zachęca do skorzystania W Skandynawii jest brak nieuzasadnionej pruderii i nieetycznego wścibstwa w sprawy podstawowej egzystencji, dla spraw niezbywalnych, do których zalicza się kolokwialnie ujmując sranie i szczanie.
Wszystko jest jasno ujęte w niepisanym prawie współżycia.
To nie ja mam się wstydzić iż akurat SRAM w wydzielonym do tego pomieszczeniu. A jedynie osoba która mnie podgląda a tym bardziej robi zdjęcia takich intymnych przybytków.
Jak jesteś taka do przodu, to znajdź mi w Polsce w przeliczenie na obywateli tyle tych "kibli" nawet i z twojego ordynarnego zdjęcia.
Pomijam tu oczywiście kible na płatnych autostradach co 15km.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
toalety dla Polonii

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Gabriel1 napisał:
monikad1 napisał:
Z tymi toaletami to nie byłabym tego taka pewna Udało mi się zrobić zdjęcie jednej z norweskich publicznych toalet, z zewnątrz dokładnie można zobaczyć, czy ktoś jest w środku. Nie zachęca do skorzystania W Skandynawii jest brak nieuzasadnionej pruderii i nieetycznego wścibstwa w sprawy podstawowej egzystencji, dla spraw niezbywalnych, do których zalicza się kolokwialnie ujmując sranie i szczanie.
Wszystko jest jasno ujęte w niepisanym prawie współżycia.
To nie ja mam się wstydzić iż akurat SRAM w wydzielonym do tego pomieszczeniu. A jedynie osoba która mnie podgląda a tym bardziej robi zdjęcia takich intymnych przybytków.
Jak jesteś taka do przodu, to znajdź mi w Polsce w przeliczenie na obywateli tyle tych \"kibli\" nawet i z twojego ordynarnego zdjęcia.
Pomijam tu oczywiście kible na płatnych autostradach co 15km.

kible teraz szorujeszc szukajac partnera gabriel zlodziej i damski bokser

www.mojanorwegia.pl/forum/view/228/pozna...o._10,30.html#384899

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ow_10,60.html#384894
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
defenderr napisał:kible teraz szorujeszc szukajac partnera gabriel zlodziej i damski bokser
www.mojanorwegia.pl/forum/view/228/pozna...o._10,30.html#384899
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ow_10,60.html#384894
To co ja akurat robię męska szmato i utrzymanku kobiety z dziećmi, to moja sprawa. Ty natomiast konfidencie boisz się zaistnieć na tym forum nawet pod własnym imieniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok