Bardzo fajnie jak ludziom wiedzie sie w obcym kraju i bez jezyka i jeszcze w zawodach o ktorych nie maja pojecia. Dobrze napisane jest, że ,,VIKARIAT,, osoba do pomocy, bo jak może być osoba na zastępstwo bez wiedzy, doświadczenia osobą na zastępstwo. W każdej firmie jest coś innego. W mojej firmie jest wiecznie potrzebna osoba, jako ,, Vikariat,, i 50 % są do pomocy, bo nie mają pojęcia co mają robić. Z mojego doświadczenia jest to pomoc bardzo przydatna. Ciągle są pytania czy mogę załatwić komuś pracę, więc ja nie mam pojęcia skąd biorą się takie mądrale co już pracę mają i do PL pieniądze wysyłać muszą bo trzeba pomóc np. rodzicą którzy mają 70 lat, emerytury 1400 zł i liczą się z każdym groszem. Dziękujmy za to, że mamy taką szansę pomóc komuś, że ludzie mają pracę, cieszmy się z tego, że komuś się układa. Zapomnieliście wszyscy z jakiego powodu tu jesteście, nie jeden spał i śpi w samochodzie i nie jedna osoba biede miała i ma. Wielu z nas tyra tutaj, myje kible i jest dumna, że pomaga, aby np rodzina miała lepiej.
Ważne jest, że są ludzie którzy mają pasje coś w życiu robią, a nie siedzi na d..... i marudzą. Proszę o więcej takich tematów........