Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nie ma euro w bankomatach - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... M N Jon Doe Agata Dymna Paweł P Jan . Martyna N od urodzenia dumny z pochodzenia werkaa_o (704 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie ma euro w bankomatach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
"- Nie mogę uwierzyć, że dzieje się takie szaleństwo. Od jedenastu lat jeżdżę w to samo miejsce i znam wielu mieszkających tam ludzi. Jeśli coś się stanie, to wiem, że pomoże mi personel hotelowy – mówi Kverneland."

Pomoc moze wylacznie ktos, kto ma mozliwosc pomoc, a nie sam potrzebuje pomocy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
"- Nie mogę uwierzyć, że dzieje się takie szaleństwo. Od jedenastu lat jeżdżę w to samo miejsce i znam wielu mieszkających tam ludzi. Jeśli coś się stanie, to wiem, że pomoże mi personel hotelowy – mówi Kverneland."

Pomoc moze wylacznie ktos, kto ma mozliwosc pomoc, a nie sam potrzebuje pomocy...

Zasadniczo nalezy sie zgodzic z tym twierdzeniem i przyznac mu racje.
W temacie kryzysu greckiego tylko madrzy ludzie sa w stanie sprostac wyzwaniom.
W momencie ,gdy dowiedzialem sie,ze w sprawe zaangazowal sie sam krol Europy-
Donald Tusk-Salomon i cudotworca w jednym,pozbylem sie wszelkiej obawy o zly rozwoj
wypadkow w Grecji.
Donald Tusk czlowiek symbol,Mojzesz przeprowadzajacy narody sucha stopa przez wzburzone morza kryzysow.Obronca i wybawiciel.Tak, tylko on moze pomoc ,bo on ma taka mozliwosc, taka moc i sile.Wielkie jego czyny zapisane sa zlotymi zgoskami na kartach historii.
Uratowane stocznie,najdrozsze na swiecie stadiony i autostrady,ocalenie 150 mld zl
oszczednosci emerytalnych spoleczenstwa z rak pazernych funduszy i przekazane na zakup drogich win do restauracji "Sowa I Przyjaciele",korzystnie zaciagniete kredyty w wysokosci 1 bln zl -do splacenia przez nasze wnuki,to tylko kilka skromnych przykladow na to, jakie sa jego mozliwosci.
I dlatego przyszlosc Grecji widze tylko w jasnych barwach,takich teczowych,radosnych.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...ostac_w_strefie.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
SAAB SAAB
(SAAB)
Wiking
Nie 2 miliony euro tylko euro w kwocie 2 milionow koron!!!

''Klokka 08.50 ble minibanken fylt opp med euro igjen slik at reisende fra Stavanger lufthavn kunne ta ut før reise.

- Vi har rett og slett blitt tatt på senga av Hellas-effekten, sier Thor-Christian Haugland i SR-Bank til NRK.

Utenriksdepartementet har anbefalt reisende til landet å ta ut kontanter fordi greske minibanker kommer til å være stengt mandag, og bankene resten av uka.

- Bare siden fredag kveld har det blitt tatt ut for to millioner kroner i euro i minibankene på Stavanger lufthavn Sola, sier Haugland, som er konserndirektør for kommunikasjon, Sparebank 1 SR-Bank.

Det skal være penger på vei til minibankene i morgentimene mandag, så folk som skal med neste Hellas-fly kan få fylt opp lommeboka.''
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok