Cruel napisał:
ale to nie mi masz udowodnic ale sobie ... nauczyłeś sie na blache tych sformułowań psychologiczno logistyczno,prawniczo ,logicznych ..ale w/g mnie powinnieneś przeprowadzić introspekcje gdyż twoja asertywność wybiega po za wszystkim znane standardy . Jeśli myslisz że twoje prrzemyslenia robia na kimś wrazenie to sie trochę mylisz ...mało tego robisz z siebie takiego troche błazna który cos wie ale nie wie jak to napisać . Studia ...w dzisiejszych czasach kazdy śmundek je ma , ale twoja wiedza (moze nie tak duza) mentalność i jednak nieodparta chec zarobienia niesamowitych pieniedzy skierowała twoje doczesne szczątki do raju ( norwegia ) i pewnie twoje zdolnosci pozwalają ci w sposób wręcz naukowy przykrecac płyty gipsowo kartonowe i chociaż na forum możesz pokazac autowaloryzacjektóra niestety przeradza się wywyższanie a wręcz narcyz . Niezmienie jednak obstaje przy swoim że islam i wszelkiego rodzaju muzułmanie nie sa niczym dobrym dla norweskiego spoleczenstwa ..ale to nie moj kraj ..sam tu jestem gościem
Tak sie konczy dialog z uposledzonym. To, ze tresc jest dla ciebie niezrozumiala nie oznacza, ze nie ma wartosci merytorycznej. Udowadniac zalozenie nie musze, poniewaz ja je rozumiem, problem lezy po twoiej stronie. Przemyslenia nie maja za zadanie robic wrazenia a jedynie uzmyslowic osobnikom twojego pokroju, ze wnioskowanie zastosowane przez araba to rozumowanie redukcyjne w ktorym zastosowano blad formalny czego konsekwencja sa bledne wnioski...Sadze jednak, ze to nie na twoja glowe.
Prawda jest, ze studia ukonczylo obecnie wiele osob..z jakim skutkiem to juz inna sprawa. Wystarczy poczytac komentarze na forum.
Twoich sformułowań o introspekcji czy asertywnosci uzytych w tym kontekscie niestety nie rozumiem. By bawic sie zlowem nalezym rozumiec terminologie czego tutaj zabraklo.
Sprawa ostatnia jest aluzja do mojej pracy i zarobkow - sumy w ktorych oscyluje sa dla ciebie nieosiagalne, no chyba, ze bedziesz zyl tak dlugo jak zolw.