Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kowalski bodek300 b Jan Maryjan Greg Greg Aleksandra Ilnicka ania szyc Piotr 3 K T v T (7466 niezalogowanych)
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
jasta102 napisał:
kiedy wam Polaki pod kołtuny dotrze,że
BIAŁY to jest anglosaksoński protestant
a rzymski katolik to takie samo ścierwo jak murzyn, czy żyd,albo i ciapaty
....
Ku Klux Klan (KKK) – organizacja rasistowska, utworzona w miejscowości Pulaski w Stanach Zjednoczonych, częściowo zakonspirowana, walcząca o utrzymanie supremacji białych w USA i dążąca do ograniczenia praw innych grup rasowych i etnicznych, głównie Afroamerykanów, oraz Żydów, jak i katolików
Z czasem KKK przekształcił się w organizację rasistowską, głoszącą wyższość białego człowieka, zwłaszcza anglojęzycznego protestanta.
DEBILKU napisalem ,ze lepiej protestowac tak jak to ty przedstawiles na zdjeciu ,bo obawiam sie ze moze to wygladac tak jak ja to przedstawilem na zdjeciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Gdybym mieszkał w Oslo też bym poszedł. Nie dla tego że nie lubię muzułmanów /nic do ich religii nie mam. Muszą w końcu zrozumieć, że jak przyjeżdżają do innego kraju to oni muszą dostosować się do prawa danego kraju a nie prawo do swojej religii....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dar1982 napisał:
Gdybym mieszkał w Oslo też bym poszedł. Nie dla tego że nie lubię muzułmanów /nic do ich religii nie mam. Muszą w końcu zrozumieć, że jak przyjeżdżają do innego kraju to oni muszą dostosować się do prawa danego kraju a nie prawo do swojej religii....
żeś już był tubylcem został w Królestwie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marcin E
(Misiek71)
Wiking
Dokladnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Mam pytanko czy zadeklarowali swoją obecność jacyś politycy ?

Pegida (Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes, pl. Patriotyczni Europejczycy Przeciw Islamizacji Europy) to ruch polityczny, wywodzący się z Niemiec. Ruch swoją działalność rozpoczął jesienią ubiegłego roku, jego celem jest organizowanie demonstracji pokojowych, zwracających uwagę na problem radykalnych islamistów w Europie

Więc masz jak najbardziej na miejscu.
Uczestnictwo może być wyrazem swojego sprzeciwu np na akty terrorystyczne lub bierność polityków w tym temacie , bo problem jest nie da się go ukryć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w Polsce dziennie na drogach ginie 12 osób
to może jedźta tamoj protestować aby odebrali piniądze nierobom, co się przy wydobyciu węgla kręcom
i na budowę dróg przeznaczyli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michael Michal
(MICHEL)
Wiking
MYŚLĘ........ wiec idę na marsz . W taki sposób pokarze swój sprzeciw i krytykę dla terrorystów . A co do islamizacji Europy przeszło to pewne granice .Temat rzeka i można by było pisać i pisać .Wielu zapewne by to pochwaliło inni skrytykowali .Wiec warto coś wreszcie zrobić .Każdy dla siebie. WYRAŹMY SPRZECIW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
MICHEL napisał:
MYŚLĘ........ wiec idę na marsz . W taki sposób pokarze swój sprzeciw i krytykę dla terrorystów . A co do islamizacji Europy przeszło to pewne granice .Temat rzeka i można by było pisać i pisać .Wielu zapewne by to pochwaliło inni skrytykowali .Wiec warto coś wreszcie zrobić .Każdy dla siebie. WYRAŹMY SPRZECIW

Myslisz wiez popracuj nad ortografia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Ronn napisał:
MICHEL napisał:

Myslisz wiez popracuj nad ortografia...
po co sie mondrujesz? argumenty gamoni ortografja ,jak nic ciekawego do napisania nie maja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok