Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Uzbrojona norweska policja - Norwegia

Czytali temat:
Konstancja MojaNorwegia (785 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uzbrojona norweska policja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(KLONLXVII)
Wiking
Przeca sie pozabijaja,te norweskie ofermy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Informacje są ważne nie broń. Anglicy mają to pl.wikipedia.org/wiki/Security_Service a w Norwegi ?
Jeżeli się kłamie od początku to nie należy ufać nie zależne od pozycji społecznej. W 2001 roku ludzie sprzedawali paszporty za 700 funtów, pomyślcie sobie jak ktoś wam ukradnie dokumenty lub ma dostęp do nich co może zrobić lub prubować wrobić kogoś. Nie mogłem uwierzyć jak mi się zapytała kobita z udi czy znowu zmieniłem nazwisko. Jak tu kontrola działa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Turysta11 napisał:
Informacje są ważne nie broń. Anglicy mają to pl.wikipedia.org/wiki/Security_Service a w Norwegi ?
Jeżeli się kłamie od początku to nie należy ufać nie zależne od pozycji społecznej. W 2001 roku ludzie sprzedawali paszporty za 700 funtów, pomyślcie sobie jak ktoś wam ukradnie dokumenty lub ma dostęp do nich co może zrobić lub prubować wrobić kogoś. Nie mogłem uwierzyć jak mi się zapytała kobita z udi czy znowu zmieniłem nazwisko. Jak tu kontrola działa.

ty turysta ... mozesz to jeszcze raz napisac tak zeby to mozna bylo zrozumiec ??? ja nic z tego nie rozumiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
W artykule chodzi o wystawianie jednostek uzbrojonych na ulicę z powodu domniemanego zagrożenia. Lepiej jest mieć informacje co się dzieje gdzie organizują się takie jednostki na terenie norwegi, ja bym wolał mieć informację na temat a nie puszczać i straszyć obywateli. To nie zwiększa bezpieczeństwa. NATOmiast zapytanie jest jak się nazywa jednostka odpowiedzialna w norwegi odpowiednik MI5 angielskiemu, a to z udi to mnie babka się tak poprostu zapytała nie wiedziałem co odpowiedzieć namyśl by mi nie przyszło no ale pytanie jest pytaniem i udzieliłem jej odpowiedzi. A jeżeli chodzi o dokumenty zdarzało sie że miałem korespondencję otwieraną. Następne jest coś jak wynajmujesz np pokój w mieszaniu to i ludzie muszą być właściwi. A na koniec to zdarzyło mi się że gość użył mój pnumer w norwegi. Podałem tylko przykłady co niektóre a resztę się już domyśl.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
ireneusz sv
(irenek)
Wiking
nie znow takie ofermy....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok