Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad Kkk Slawek xxxxxxxx Michal Kaczorowski sara Sobczak Artur Opasinski Eve Lademan ja ja bartolini bartolini beznazwiska Pawel Pawel (13282 niezalogowanych)
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
naszeblogi.pl/32276-kedzierzyn-bez-folkslisty-won-ze-szkoly
pieniadze na nauke niemcow sa a nie ma ich dla Polakow
www.wicipolskie.org/index.php?option=com...=10798&Itemid=56

Zdrada Narodu Polskiego opoką III RP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Pozostaje to tajemnicą i tragedią historii że naród gotów do wielkiego heroicznego wysiłku, uzdolniony, waleczny, ujmujący powtarza zastarzałe błędy w każdym prawie przejawie swoich rządów. Wspaniały w buncie i nieszczęściu, haniebny i bezwstydny w triumfie. Najdzielniejszy pośród dzielnych, prowadzony przez najpodlejszych wśród podłych.

Winston Churchill
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Karol Jaraźny
(kakakgb)
Wiking
Ktoś uprzejmy napisze jak można włączyć ten serial? Jestem w Polsce i ni cholery ...nie mogę uruchomić transmisji...;/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów
Kasia K
(KasiaKr)
Początkujący
kakakgb napisał:
Ktoś uprzejmy napisze jak można włączyć ten serial? Jestem w Polsce i ni cholery ...nie mogę uruchomić transmisji...;/

tv.nrk.no/serie/kampen-for-tilvaerelsen/...1/sesong-1/episode-1

Tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
tylko zmien IP komputera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Foto Art
(FotoArt)
Wiking
moze prze proxy norweskie www.proxynova.com/proxy-server-list/country-no/ , zmieniasz w przegladarce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Szybki Bill
(Wiedza)
Wiking
Film sie moze podobac lub nie , lecz nikt nie ma watpliwosci, ze p. Bartek Kaminski jest znkomitym aktorem.Wlasciwie to tylko dzieki niemu ogladam ten serial.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wojtek oscar
(Wojtekoscar)
Wiking
To jest obłudne wobec L
udzi którzy im pomagają-a druga strona medalu jest prawdziwa,czyli pokazali kim i jacy Norwegowie sa(nie wszyscy,ale większość)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
aleseriale.pl/title,Polonia-w-Norwegii-o...c.html?ticaid=613943

www.rp.pl/artykul/1147019.html#.VDOTKdT8exQ.twitter

fakty.interia.pl/swiat/news-norweski-ser...ock=facts_news_small

wiadomosci.onet.pl/swiat/norweski-serial...-wsrod-polonii/sw8jk

Do pana Ivara Koehna: Myli się pan! Największą grupą imigrantów wcale nie są Polacy tylko muzłumanie z Syrii, Somalii, Afganistanu itd. Najpopularniejszym imieniem męskim w Oslo jest "Muhammed". Różnice kulturowe są równiez dużo bardziej wyraziste. Dlaczego więc nie zrobi pan serialu "o ludziach i ich postawach" o tym jak muzłumańscy taksówkarze gwałcą w nocy swoje pijane klientki i wypełniają w rekordowym tempie norweskie więzienia? Odpowiedź jest prosta: Bo po jednym odcinku serialu znalezionoby pana w parku na Grønland z nożem w plecach!

Pan Ivar jest zwykłym tchórzem. Wie że Polak będzie siedział cicho i robił swoje - czytaj odwalał kawał dobrej roboty, bo wszyscy eksperci od rynku i ekonomii są zgodni co do tego, że Polacy zrewolucjonizowali rynek pracy w Norwegii. Ivar bezczelnie odcina od tego faktu kupony. Lepiej zaatakowac kogoś kto nie ma czasu się bronić.. bo pracuje! ..i odprowadza podatek by tacy jak Ivar darmozjady mieli na chleb!

PS. Przy okazji funny fact: pan Ivar zarabia jakieś 60-70% mojej (POLAKA) pensji i to są pieniądze na które przymusowo zrzuca się cała Norwegia (w tym Polacy) - NRK-lisens.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok