Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

„Wynajmują” 300 Polaków - Norwegia

Czytali temat:
(925 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Wynajmują” 300 Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
2 razy z rzędu bylo ogłoszenie z Clokvorku na finn.no.Mimo bycia w ich bazie danych i wysłaniu 3 maili nie odpowiedzieli. Po MIESIĄCU TO SAMO OGLOSZENIE...Renomowana firma czy grupa kolesiów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
ewunia200 napisał:
2 razy z rzędu bylo ogłoszenie z Clokvorku na finn.no.Mimo bycia w ich bazie danych i wysłaniu 3 maili nie odpowiedzieli. Po MIESIĄCU TO SAMO OGLOSZENIE...Renomowana firma czy grupa kolesiów?

albo za wysokie progi
Może nie spełniłaś ich wymagań w 100%? Albo po prostu prowadzą rekrutujące na przyszłość i moze zadzwonią po roku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co za antypolska propaganda
niech no tylko to patryjoci przeczytajom
...
Myślę jednak, że Norwegowie są odrobinę wydajniejsi, ponieważ znają język i są samodzielni, rozumieją tutejszą kulturę pracy i mają norweskie wykształcenie, czyli dobrze znają techniki i przepisy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Akurat to nie ja jestem w ich bazie danych co nie zmienia faktu,ze znajoma mi osoba pracowala tam 2 lata,otrzymala super referencje i zapewnienie dalszej...owocnej współpracy...może za szybko pracowała i zawstydziła norweskiego właściciela firmy?.....chociaż...norwedzy tacy efektywni....no nie wiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ewunia200 napisał:
Akurat to nie ja jestem w ich bazie danych co nie zmienia faktu,ze znajoma mi osoba pracowala tam 2 lata,otrzymala super referencje i zapewnienie dalszej...owocnej współpracy...może za szybko pracowała i zawstydziła norweskiego właściciela firmy?.....chociaż...norwedzy tacy efektywni....no nie wiem...
znaczy się
pracodawca, jak mu się pracownik nie podoba
to ma mu przy pożegnaniu mordę obić i w tyłek nakopać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
ewunia200 napisał:

Ta ta zawstydzila Takich to sie trzyma bo robia renomę .
widać chcial skakać wyżej jak mógł to sie go pozbyli
ewentualnie nie chcial strzelać z ucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
PJo napisał:
ewunia200 napisał:

no mie mierz wszystkich swoja miarką..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
ewunia200 napisał:
PJo napisał:
ewunia200 napisał:

no mie mierz wszystkich swoja miarką..

Raczej stoje z drugiej strony i wiem jak to wygląda w praktyce
Jeden sprzeda drugiego za 2 kr wiecej za h itd.
swoja droga dziwne ze w tak kiepskiej agencji taki fachowiec aż dwa lata się męczył?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
śmierdy pierdy jak zwykle, Polakiem orali by skały a sami leżą do góry palnikiem poza tym Polacy sami pracują na swoje "rodzinne" Wstydu nie mają żeby takie bzdety wypisywać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok