Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Łukasz Ch (1343 niezalogowanych)
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Do Kamil75. Nie zgodzę się z tobą do końca. Ja do 30 lat bumelowałem i zawodu nie zrobiłem, szkoły mam, ale przez płot skakałem po piwo, a nie uczyłem się. Balety zabrały mi czas do 30. Potem tu przyjechałem zrobiłem prawko, poznałem język i pracuję jako kierowca autobusu. Kurka wodna brak zawodu nic nie znaczy. Można zrobić prawko, kurs na spawacza, lub inny i robić. Pracy jest wiele. Ale normalne jest, że aby cie nie oszukiwali musisz być komunikatywny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Tomasz Tomasz
(TomaszTomasz1)
Wiking
Czytając wasze wypowiedz to aż żal ściska serce !!!! Ludzie gdzie się chowaliście, norki robią nas w banbuko aż miło a wy im przyklaskujecie wracajcie do nor razem z nimi bo żal żal żalllll Was czytać !!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomasz Tomasz
(TomaszTomasz1)
Wiking
Jeszcze śmiecie pisać bo języka nie znają !!!! Przypomnij sobie kołku czy jak przyjechałeś ty to snakałeś po noesku !!!!!! Krew się buzuje jak półmuzgi piszą posty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof xxxxx
(Krzys30)
Wiking
witam
wielu na tym forum pisze obrazajac i ponizajac ten kraj jak i norwegow od kozojebcow,jaskiniowcow itp.
jesli komus jest tu zle i nieodpowiada mu ten kraj to niech wraca do domu,sami tu przyjechalismy z wlasnej woli i my musimy sie do nich dostosowac.
Wielu pisze ze sa oni "be" ale w pracy w dupe im wchodza i trzymaja sie rekoma i nogami aby jej nie stracic,to po co te niepotrzebne komentarze
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
52 Posty

(Boomi)
Nowicjusz
Tylko glupek daje sie robic w bambuko. Praedziwy glupek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Panowie szlachta co tu daje sie robic w bambuko, a w polsce zimny lokiec wystawia z okna 10 letniego mietka od niemca kupionego bo weszlismy do unii i clo jest male. Jak sie jest w jakimkolwiek obcym kraju i sie nie uczy jezyka przez wiele lat, to pretensje do siebie miejcie. Ja nie popieram nikogo co oszukuje polakow wykorzystujac ich analfabetyzm w obcym kraju. Sam na pocztku mialem takie problemy. Ale nikt nie pomoze ci lepiej jak ty sam sobie nie pomozesz, ucz sie jezyka i olej tych co cie wykorzystuja. Albo cierpi nie gadaj o tym bo to tylko bicie piany jest. Tak mysle, a jestem tu 10 lat i niewiele, ale jednak cos widzialem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok