Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
aneta k *** *** (1937 niezalogowanych)
19 Postów
Sandra Wegrzyn
(sandroslawa)
Wiking
Jeśli są odbierane rodzicom dzieci to najpierw powinni zabrać tym którzy na którymś ze swoich dzieci popełnili aborcje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sandroslawa napisał:
Jeśli są odbierane rodzicom dzieci to najpierw powinni zabrać tym którzy na którymś ze swoich dzieci popełnili aborcje.

Też jestes wczorajsza???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
życzę tym wszystkim chujom z tego forum , aby ich córki masowo usuwały swoje nienarodzone dzieci , bo to ich krocze Debile !
Zabójstwo istoty nienarodzonej, to najgorsza zbrodnia, bo ta bronić się nie może ..Kto uprawia seks musi się liczyć z tym , że może zajść w ciąże (chyba że pedały /) , tak samo jak ten który kieruje po pijaku może zabić... trza być odpowiedzialnym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Niech zgadne - za kazdym razem, kiedy uprawiales seks byles zdecydowany (w wypadku zaistnienia ciazy ) na ojcostwo ?
Najgorsza zbrodnia, to aborcja, bo bronic sie nie moga, ale te 3 miesieczne, roczne, kilkuletnie, to one moga sie oczywiscie obronic, przed zwyrodnialymi rodzicielami, ktorych nie bylo stac na "podziemna" aborcje. Jesli nie zostana zatluczone wczesniej, to rodziciele zgotuja im pieklo na ziemi na wiele lat, a urazy psychiczne na cale zycie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Matiboy napisał:
życzę tym wszystkim chujom z tego forum ...
Miło Mi żeś się przedstawił z Imienia ...
Tylko , dlaczego z Małej Litery ...
Czyżbyś się czuł zaszczuty ?
---
Lepszym złem , jest jak MOJA CÓRKA , usunie niechcianą Ciążę w momencie , kiedy jest to dopuszczalne prawnie i zdrowotnie ...
---
NIŻ później , miała by się męczyć dożywotnie z podobną Pokraką do Ciebie !.
---
Jesteś dokładnym produktem KK który w Imię Boże , zakazuje używać w Afryce prezerwatyw !!! .
Jednak nic nie robi , jak UMIERAJĄ NARODZONE DZIECI ZARAŻONE HIV I UMIERAJĄCE W MĘCZARNIACH ...!!!
---
JA Z KOLEI , ŻYCZĘ TOBIE W TYM NOWYM 2014 ROKU ...!!!
BY TWOIM DZIECIOM ... !!! .
URODZIŁA SIĘ KALEKA POKRAKA ... BEZ RĄK , NÓG I Z GŁĘBOKIM ZESPOŁEM Downa .
Tyko dlatego iż w porę , nie usunęli uszkodzonego płodu , kiedy to było jeszcze dopuszczalne prawem ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
A fe! Gabrysiu powinienes sie wstydzic takich zyczen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
LenaGutkowska napisał:
A fe! Gabrysiu powinienes sie wstydzic takich zyczen.
DLACZEGO ..?
Przecież są One akuratne do takich samych życzeń jakie NAM zaserwował >@Matiboy< .
---
Ba są bardziej Ludzkie Niż jego... i to według jego rozumowania .
---
On życzył Mam aborcji ...

Ja natomiast , życzę mu Narodzin wnuków ...
czyż nie jestem tym samym bardziej Ludzki od Niego ...?
---
Przecież wg jego doktryny ...
TO
NIE WAŻNE JEST CO SIĘ RODZI , TYLKO BY DALEJ ŻYŁO ... !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Krytyk Krytyczny
(krytycznykrytyk)
Wiking
sandroslawa napisał:
Obywatel kraju powinien być chroniony przez państwo od samego poczęcia, jeśli nie jest jako bezbronna istota to tym bardziej nie będzie jako dorosły człowiek. Aborcja zdecydowanie jest najgorszym morderstwem.
Widziałam dzieci ważące 500 g(żywe, w inkubatorach) czyli tyle i więcej ważą te zabijane w 22 tygodniu. Nie wyobrażam sobie jak wygląda aborcja na takim dziecku i jakie potwory to wykonują.

jestes tytanka filozofii prawa oraz biologii
termin "obywatel" przysluguje wylacznie zrodzonym czy tego chcesz czy nie Twoje katolickie iluzje nic tu nie pomoga
Twoj facet takze jest morderca poniewaz marnuje sporo plemnikow z ktorych nie ma dzieciaczkow zapytaj go ile zabil jadac na recznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A kogo to obchodzi skoro o giermanskie dzieci chodzi. Niech sobie usuwaja do woli im beda mniej liczni tym lepiej.

A jesli chodzi o Polske oraz inne Slowianskie narody to uwazam iz aborcja potwierdzenie zdrowych dzieci powinna byc nadal zakazana lecz jesli sa niechciane to panstwo powinno przejmowac nad nimi opieke. Odpowiednio hodowane dzieci te nadawalyby sie swietnie do funkcji ktore musi zapewniac nawet kapitalistyczne panstwo typu: Wojsko i Policja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Krytyk Krytyczny
(krytycznykrytyk)
Wiking
Joseph napisał:
sandroslawa napisał:

Też jestes wczorajsza???

Nie, to raczej brak interwencji medycznej, gdy badania prenatalne jasno pokazywaly pewne dysfunkcje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok