Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Józef Wójcik Adrianna Grzeszczyk muniofix (2260 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
A to skoro tak, to do laryngologa musisz się wybrać, forumowe gadki szmatki, nic Ci nie pomogą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
giovi2 napisał:
A to skoro tak, to do laryngologa musisz się wybrać, forumowe gadki szmatki, nic Ci nie pomogą.

Ok, dzięki Giovi, szczerze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
druga wizyta to juz na pogotowiu

Nie mam pojecia co za wymoczki z tej Polski przybywaja Norweskie dzieciaki codziennie pol dnia sie na dworze tarzaja, snieg, mroz, deszcz, bloto, sople liza i zdrowe jak byki. Frekwencja w przedszkolach i szkolach powala na kolana. Nie przyjdzie czasami ktorys dzien, dwa, bo chory byl i dalej na dwor. A ci siedza na forum i jojcza, bo im norweski fastlege infekcje kataralna lekcewazy

Na poczatku tygodnia czytalam, ze w Polsce tragedia, spustoszenie w szkolach i przedszkolach. Nie dziwota, bo siedza niedojdy zamkniete, jak w wiezieniu, a byle kichnie, to juz mamusia do lekarza leci i chorob szuka. Pol apteki do chalupy przyciagnie i faszeruje niedojde
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Lindemans napisał:
patim napisał:
druga wizyta to juz na pogotowiu

Nie mam pojecia co za wymoczki z tej Polski przybywaja Norweskie dzieciaki codziennie pol dnia sie na dworze tarzaja, snieg, mroz, deszcz, bloto, sople liza i zdrowe jak byki. Frekwencja w przedszkolach i szkolach powala na kolana. Nie przyjdzie czasami ktorys dzien, dwa, bo chory byl i dalej na dwor. A ci siedza na forum i jojcza, bo im norweski fastlege infekcje kataralna lekcewazy

Na poczatku tygodnia czytalam, ze w Polsce tragedia, spustoszenie w szkolach i przedszkolach. Nie dziwota, bo siedza niedojdy zamkniete, jak w wiezieniu, a byle kichnie, to juz mamusia do lekarza leci i chorob szuka. Pol apteki do chalupy przyciagnie i faszeruje niedojde

Też ma takie wrażenie. Ludzie w Polsce nie żyją już za życia. Taki jakiś przewrażliwiony ten naród.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Umyj

Próbowałem, kuźwa. Coś bardziej w środku siedzi. Wyjdzie samo?

najczęstszy przypadek i uczucie ,że coś siedzi w uchu jest jego podrażnienie np. patyczakami do uszu i wciskaniem paznokcia do ucha tz. drapanie
przy infekcji nie zadawałbyś pytań tylko był byś już po wizycie u lekarza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
EVIL napisał:
kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Umyj

najczęstszy przypadek i uczucie ,że coś siedzi w uchu jest jego podrażnienie np. patyczakami do uszu i wciskaniem paznokcia do ucha tz. drapanie

Dzięki EVIL. Wydawało mi się to pierdołą, ale chyba trzeba iść do znachora jakiego. Jak się parę razy omal życia nie straciło to cóż znaczy takie ucho...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
kowalsky napisał:
EVIL napisał:
kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Umyj

Dzięki EVIL. Wydawało mi się to pierdołą, ale chyba trzeba iść do znachora jakiego. Jak się parę razy omal życia nie straciło to cóż znaczy takie ucho...

przez ucho też można życie stracić więc lepiej idź do znachora niech luknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jakub Wikarek
(Popergany)
Wiking
@ Lindemans
troche swoj organizm juz znam, jak Ci siada na pluca ( i sie okazalo ze mam zapalenie pluc ) to paracetem / herbatka z miodem i cytrynka tego nie wyleczysz. Nie jestem fanem antybiotykow, unikam ich jak ognia, ale kiedy trzeba to trzeba, a ze norki staraja sie wszystko wyleczyc ciepla woda z paracetem to prawda jest. Tez mi to proponowala na 1 wizycie .... wrecz musialem zmusic niewiaste zeby mnie osluchala praktycznie nie bylem w stanie oddychac ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
,,zdrowe byki,, na oddziale pediatrycznym jest dużo tych ,,zdrowych byków,, czasem jest za późno, no ale jak się podchodzi do wychowywania dzieci jak do hodowli bydła, to potem pomór mam nadzieję, że ,,wymoczek z tej Polski ,,Lindemans wypisuje swoje posty przy - 10 i popija to zimnym mlekiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Blad!
lindeszajs juz nie jest wymoczkiem!
Od dluzszego czasu przeca,przyjmuje dawki norweskiego bialka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok