Michał Olsztyński napisał:Wiesz co Panie Gabriel może sobie wyobraź jak słaniasz się na nogach w agonii z podciętym gardłem to zrozumiesz przekaz tego filmu ...
Bądźmy LUDZMI a nie gorsi od zwierząt ...
Męczenie zwierząt dla zachowania zasad religii i norm żywnościowych ???
Wszystko w tym temacie
E ty skąd żeś się zerwał i kto ciebie rzeźbił ...?
---
A może ty jesteś ten świadomy wegetarianin ? .
---
O czym Ty piszesz ... o jakiej agonii .
---
A może ty masz za dobrze i nie wiesz co to jest głód .
---
To że muślimy wydziwiają , to wiadomo nie od dziś , tak było jest i będzie ponieważ to religia stepu i pustyni . I wszystko jest pod ten step , pustynię podporządkowane .
Może zamiast oglądać Polsat , weź i zacznij czytać w necie opracowania naukowe , na tematy religii i takie inne .
CO skąd i DLACZEGO , tak a nie inaczej .
---
Może wtedy zaczniesz gadać po ludzku językiem nauki .
---
Na razie jak dla Mnie , to niczym się nie różnisz od Ortodoksyjnych słuchaczy ... radio ma ryja ...
---
Niemniej jeszcze raz się zapytam !/
---
LUBISZ KASZANKĘ ...?
LUBISZ CZARNY SALCESON ??? .
---
Jeżeli odpowiedź jest pozytywna , to zobacz w necie , jak się do tej potrawy , pozyskuje materiał spożywczy ... !
---
Bądźmy LUDZMI a nie gorsi od zwierząt ...
Męczenie zwierząt dla zachowania zasad religii i norm żywnościowych ???
Wszystko w tym temacie

E ty skąd żeś się zerwał i kto ciebie rzeźbił ...?
---
A może ty jesteś ten świadomy wegetarianin ? .
---
O czym Ty piszesz ... o jakiej agonii .
---
A może ty masz za dobrze i nie wiesz co to jest głód .
---
To że muślimy wydziwiają , to wiadomo nie od dziś , tak było jest i będzie ponieważ to religia stepu i pustyni . I wszystko jest pod ten step , pustynię podporządkowane .
Może zamiast oglądać Polsat , weź i zacznij czytać w necie opracowania naukowe , na tematy religii i takie inne .
CO skąd i DLACZEGO , tak a nie inaczej .
---
Może wtedy zaczniesz gadać po ludzku językiem nauki .
---
Na razie jak dla Mnie , to niczym się nie różnisz od Ortodoksyjnych słuchaczy ... radio ma ryja ...
---
Niemniej jeszcze raz się zapytam !/
---
LUBISZ KASZANKĘ ...?
LUBISZ CZARNY SALCESON ??? .
---
Jeżeli odpowiedź jest pozytywna , to zobacz w necie , jak się do tej potrawy , pozyskuje materiał spożywczy ... !
---