Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1063 niezalogowanych)
1 Post

(witajslonce)
Wiking
prawda w oczy kole.ale nic wiecej nie napisze na ten temat,jak sie denerwujecie,od tej pory bede klamal i bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
piotr szulc
(est)
Wiking
Ta w mojej firmie trz dojezdni rodacy tylko kasa I kasa szef mowi skacz w ogen a oni skaczo nie wtym sila a sila w prawdzie kto taki ten szef zeby tak robic bo dlamie nikt, moze brak tym ludziom sil ze bac powiedziec mu ja chce legalnie pracowac ABSURT Kondolencje rodzinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
est napisał:
Ta w mojej firmie trz dojezdni rodacy tylko kasa I kasa szef mowi skacz w ogen a oni skaczo nie wtym sila a sila w prawdzie kto taki ten szef zeby tak robic bo dlamie nikt, moze brak tym ludziom sil ze bac powiedziec mu ja chce legalnie pracowac ABSURT Kondolencje rodzinie

A tak konkretnie, to o co tobie chodzi, bo nijak nie idzie zrozumieć, co ty tu wyprodukowałeś ?!
Ja już nie czepiam się błędów, ale czy ty wiesz co to są znaki interpunkcyjne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
witajslonce napisał:
prawda w oczy kole.ale nic wiecej nie napisze na ten temat,jak sie denerwujecie,od tej pory bede klamal i bedzie ok

używając tekstu "prawda w oczy kole" ,już widać ,że prosty człowiek jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr gogoc
(piotr38)
Wiking
Wy wszyscy jestescie pojebani za zlotowke sprzedacie wlasna rodzine ja jestem z dala od was w norge bo jestescie beznadziejni tepaki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
@est
Czy ciebie sponsoruje slownik jezyka polskiego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr gogoc
(piotr38)
Wiking
Ty do mnie pijesz pedale @est takich jak ty w latach90 wywozilem w bagazniku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok