Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1141 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:

mozna pracowac 400 t na miesiac

a znasz jełopie takiego co da rady 100 godzin na tydzień pracować
tydzień w tydzień
co ty myślisz, że tu wszyscy mają końskie łby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
widac jelopie ze pracowity nigdy nie byles

wyobraz sobie ze w PRL pracowalem 72 godziny non stop

a i w BRD trafialo sie i 550 t/m
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:

i komu to
co ty myślisz, że ja mam małe i lekkie rączki
a wasze gadki przy ciepłej wódce to sobie wsadź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
patim napisał:

ania lisewka tez pracuje non stop
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T. H.
(malynor)
Wiking
widze ze czesc z was nie umie czytac,a pozalowania tez w was brakuje.NORMA JAK NA POLAKA!!! Pisze: Wynagrodzenie wynosiło 50 koron za godzinę i było wypłacane na czarno, w gotówce. Polacy wystąpili o pieniądze do syndyka masy upadłościowej, ale jak dotąd nie odzyskali zaległej pensji. Mówimy o kwotach rzędu 40-50 tysięcy koron, a jak na polskie warunki to dość dużo - podkreśla Christiansen.
jesli pracowali 2 miesiace,to rachunek prosty przy zarobkach na godzine 165-190 kr. na godzine spokojnie zarabiasz 20 tys.miesieczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T. H.
(malynor)
Wiking
A to jest srednia Norweska
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Trawiński
(Piotr205)
Wiking
Nie wiem już który z mądrych pisał że można pracować po 400t na miesiąc.Odpiszę krótko - bez żadnego naciągania w zeszłym roku w maju przepracowałem na budowie S7 405 godzin i dałem radę.Bez białego gówna a tylko na energetykach,kawie i papierosach.Dlatego teraz jestem w Norwegii i zarabiam większe pieniądze niż rok temu w KIRCHNER POLSKA. Pozdrawiam nieufnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Piotr205 napisał:
Nie wiem już który z mądrych pisał że można pracować po 400t na miesiąc.Odpiszę krótko - bez żadnego naciągania w zeszłym roku w maju przepracowałem na budowie S7 405 godzin i dałem radę.
ty żeś tam 405 godzin nałapał
a nie pracował
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Piotr205 napisał:
Nie wiem już który z mądrych pisał że można pracować po 400t na miesiąc.Odpiszę krótko - bez żadnego naciągania w zeszłym roku w maju przepracowałem na budowie S7 405 godzin i dałem radę.Bez białego gówna a tylko na energetykach,kawie i papierosach.Dlatego teraz jestem w Norwegii i zarabiam większe pieniądze niż rok temu w KIRCHNER POLSKA. Pozdrawiam nieufnychpracując 15h dziennie *6dni w tyg=90h, 90h*4tyg=360h, qrwa gdzie jeszcze 45h? w niedziele też pracowałeś z tym że krócej , po 12t?
To powiem Ci że masz coś z głową. Bo ja przez 3lata w swojej firmie raz tylko miałem 220t i to już było dosyć, nie jestem niewolnikiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
patim napisał:

patim co ty pierdolisz? miesiąc (30dni) =720t, Ty przepracowałeś 550t? czyli spałeś 5,5t dziennie, bo wolnych dni nie miałeś, a gdzie czas na podstawowe sprawy jak zakupy, jedzenie, prysznic...?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok