Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1560 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
kris205 napisał:
NIE NO NORKI TO SĄ MISTRZOWIE WE WSZYSTKIM NIKT INNY NIE MA POJĘCIA WE WSZYSTKICH DZIEDZINACH NA ŚWIECIE JAK CI JASKINIOWCY Z EPOKI KAMIENIA ŁUPANEGO

Ja ich nie chce bronic, przyznaj sie co nabroiles ze ich tak nie lubisz....??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
PO PROSTU JESTEM OBSERWATOREM WIDZĘ JAK TRAKTUJĄ POLAKÓW JEŚLI COŚ POLAK ZROBI TO NA PIERWSZYCH STRONACH JEST A NOREK??? NORKI ZALICZAJĄ NAS DO KLASY C/D MUZUŁMANY PAKISTANY ITD KLASA B PRZYPOMINAM WSZYSCY MAJĄ NORWESKIE PASZPORTY A NOREK KLASA "A" JAK MERCEDES POWTARZAM SIĘ ALE TAKA PRAWDA BARDZO ZAKŁAMANY FAŁSZYWY NARÓD POLAK JAKI JEST TO JEST RÓŻNI LUDZIE ITD ALE CHWYTAJĄ SIĘ PRACY PRACUJĄ A MIMO TO SĄ DYSKRYMINOWANI A TE PACIATE ??? NIC Z PEŁNYMI REKLAMÓWAMI CODZIENNIE CHODZĄ NIE PRACUJĄ ALE O NICH JAKOŚ CICHO NORKI BOJĄ SIĘ ICH DOTKNĄĆ BO CO ZA DUŻO ICH JUŻ NA WPUSZCZALI??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
kris205 napisał:
PO PROSTU JESTEM OBSERWATOREM WIDZĘ JAK TRAKTUJĄ POLAKÓW JEŚLI COŚ POLAK ZROBI TO NA PIERWSZYCH STRONACH JEST A NOREK??? NORKI ZALICZAJĄ NAS DO KLASY C/D MUZUŁMANY PAKISTANY ITD KLASA B PRZYPOMINAM WSZYSCY MAJĄ NORWESKIE PASZPORTY A NOREK KLASA "A" JAK MERCEDES POWTARZAM SIĘ ALE TAKA PRAWDA BARDZO ZAKŁAMANY FAŁSZYWY NARÓD POLAK JAKI JEST TO JEST RÓŻNI LUDZIE ITD ALE CHWYTAJĄ SIĘ PRACY PRACUJĄ A MIMO TO SĄ DYSKRYMINOWANI A TE PACIATE ??? NIC Z PEŁNYMI REKLAMÓWAMI CODZIENNIE CHODZĄ NIE PRACUJĄ ALE O NICH JAKOŚ CICHO NORKI BOJĄ SIĘ ICH DOTKNĄĆ BO CO ZA DUŻO ICH JUŻ NA WPUSZCZALI??

slaby obserwator jestes, moze i zaklamany kraj, mozesz wskazac mi idealne panstwo w ktorym nie ma zaklamania? nie jestes cala polonia w Norge wiec nie siej paniki i nie irytuj sie . zajaraj moze czasem trqawke zeby sie wyluzowac albo nie wiem , na szczescie ty juz tu jestes wiec glowa spokojna jak nas tu nawpuszczali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
karol sydor
(karollo432)
Wiking
Biltilsynet ma racje,sam jestem kierowca i widze co sie dzieje,zagraniczne ciezarowki sa w masakrycznym stanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
"Takie samochody są tanie, dlatego też są bezkonkurencyjne."-chyba wlasnie dlatego ,ze sa tanie to sa konkurencyjne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
FINK ODNOSZE WRAŻENIE ŻE TY JESTEŚ TYM POLSKIM NORKIEM WIESZ CO CHYBA MAM NA MYŚLI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
kris205 napisał:
FINK ODNOSZE WRAŻENIE ŻE TY JESTEŚ TYM POLSKIM NORKIEM WIESZ CO CHYBA MAM NA MYŚLI

Drogi panie nie wiem co oznacza polski norek wlasciwie i nie wiem dla kogo to ma znaczenie, i nie wiem kto ocenia ludzi w tych kategoriach. Generalnie wszyscy jedziemy na tym samym wozku i mnie czasem tez skreca kiedy widze pewne sytuacje ale staram sie myslec pozytywnie. Sam wybralem ten kraj bez przymusu, po pewnym czasie rzeczywistosc plata figle, ale jakos trzeba zyc i integrowac sie z miejscowymi napewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Jeśli chodzi o ten temat to mam osobiste doświadczenia. Mechanik/kierowca ciężarówki i autobusy. Sezonowo pracowałem w Norwegii w różnych firmach. Fakt jest, że są nowi kierowcy i stanowią zagrożenie. W każdym zawodzie są nowi i się uczą od starszych, aby stać się doświadczonym. Co do retardera/hamulca górskiego, to już mało aut jeździ bez niego. Prywatyzacja to min. osiągnięcie jak największego zysku przy minimalnych wydatkach. Dlatego jak wchodzę do autobusu w Oslo i kierowca prowadzi go a na pulpicie świecą się lampki od hamulców, ogumienie jest już łyse, kierowca kurczowo trzyma kierownicę bo jak poluzuje lekko jak w dobrym aucie, to autobus z ludźmi jedzie gdzie chce/ wina układu sterującego/zawieszenia. Autobusy przegubowe w Oslo są tak zdezelowane, że nadają się na złom. Sam zrezygnowałem z pracy u norka, bo nie reperował aut, nie chciałem nikogo zabić, siebie też. Zwalają na obcokrajowców, a sami są też winni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Zabek57 napisał:
Jeśli chodzi o ten temat to mam osobiste doświadczenia. Mechanik/kierowca ciężarówki i autobusy. Sezonowo pracowałem w Norwegii w różnych firmach. Fakt jest, że są nowi kierowcy i stanowią zagrożenie. W każdym zawodzie są nowi i się uczą od starszych, aby stać się doświadczonym. Co do retardera/hamulca górskiego, to już mało aut jeździ bez niego. Prywatyzacja to min. osiągnięcie jak największego zysku przy minimalnych wydatkach. Dlatego jak wchodzę do autobusu w Oslo i kierowca prowadzi go a na pulpicie świecą się lampki od hamulców, ogumienie jest już łyse, kierowca kurczowo trzyma kierownicę bo jak poluzuje lekko jak w dobrym aucie, to autobus z ludźmi jedzie gdzie chce/ wina układu sterującego/zawieszenia. Autobusy przegubowe w Oslo są tak zdezelowane, że nadają się na złom. Sam zrezygnowałem z pracy u norka, bo nie reperował aut, nie chciałem nikogo zabić, siebie też. Zwalają na obcokrajowców, a sami są też winni.
Zobacz autobusy w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w Polsce przejezdza policja i zabiera dowod rej ,albo UTD i straz miejska
albo 17 innych sluzb kontroli
Zgłoś wpis
Oceń wpis: