Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zakaz żebrania o pieniądze w centrum Oslo? - Norwegia

Czytali temat:
(918 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakaz żebrania o pieniądze w centrum Oslo?
Jestem przeciwniczką takiego zakazu. Wiem, że zaraz będzie, że jestem naiwna, może nawet głupia... ale nic mnie to nie obchodzi! Daję pieniądze żebrzącym i nie dośpiewuję do tego żadnej ideologii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jay Zee
(ginger)
Wiking
A ja nie daję pieniędzy żebrzącym. A jak mam ochotę poczuć się przez chwilę trochę lepiej to kupuję wielkie pudło lodów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Jak mam dać, jak czasem podchodzi do mnie "żebraczka" prosi o kasę, a ma nowe techniczne buty LaSportiva bądż Salewa, z podeszwami do raków automatycznych? Weird, może zbiera na wycieczkę wysokogórską?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
sih87 napisał:
Jak mam dać, jak czasem podchodzi do mnie "żebraczka" prosi o kasę, a ma nowe techniczne buty LaSportiva bądż Salewa, z podeszwami do raków automatycznych? Weird, może zbiera na wycieczkę wysokogórską?

W Sandvice na dworcu jest jedna pani siedząca właśnie na swoich 4 literach cały dzień... ostatnio widziałam jak nawija po ichniemu przez telefon.. Samsung galaxy II

Tylko czekać kiedy będą żebrać na chleb, a czas będą zabijać siedząc i serwując po necie na tabletach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Jasna napisał:
sih87 napisał:

W Sandvice na dworcu jest jedna pani siedząca właśnie na swoich 4 literach cały dzień... ostatnio widziałam jak nawija po ichniemu przez telefon.. Samsung galaxy II

Tylko czekać kiedy będą żebrać na chleb, a czas będą zabijać siedząc i serwując po necie na tabletach

Kontakt z bazą musi być
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Swoją droga odnośnie żebrania itp.

Film: "Czas cyganów" pokazuje jak wygląda interes żebractwa...

Załączam link do zwiastuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(toja1)
Wiking
a ten znowu sprzedaje to badziewie. uczysz sie tego jezyka z tych plyt! pewnie tlumaczem zostaniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
kuurc...zglos sie do lekarza tez ci pomoze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Polecam film brytyjski pt Mali żebracy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
lena1 napisał:
Polecam film brytyjski pt Mali żebracy!

We wtorek był w telewizji na TVP2, szkoda,ze nie mogłem obejrzeć.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok