Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chcesz uniknąć odsetek - zapłać niedopłatę podatku do 31. maja - Norwegia

Czytali temat:
(897 niezalogowanych)
267 Postów
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chcesz uniknąć odsetek - zapłać niedopłatę podatku do 31. maja
A jest tu ktoś kto ma dopłatę?
Przecież to prawie nie realne.No chyba że się rozlicza u znajomego "pod kościołem".
Niestety muszę się przyznać do sarkazmu,osobiście znam kilku delikwentów którzy już dobrych kilka lat w NO i dalej ... nic.Cieszą się jak jest nie dużo do dopłaty.
Ja też się ciesze...że są tacy,dzięki nim,do mnie jeszcze nie dopieprzył się król że mam za dużo zwrotu.
My nie ciapate żeby nas sie bali jak trędowatych,moment by zmienili prawo żeby zwrotów już nie było.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Krzysztof Janicki
(Leader84)
Wiking
Kolego jak nie jestes pendlerem i mieszkasz tu z rodziną bez kredytu na mieszkanie i zarabiasz w miare normalne pieniądze, to doplate masz jak w banku....zaplacone podatku 140 tys i jeszcze 1000 nok doplaty....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Leader84 napisał:
Kolego jak nie jestes pendlerem i mieszkasz tu z rodziną bez kredytu na mieszkanie i zarabiasz w miare normalne pieniądze, to doplate masz jak w banku....zaplacone podatku 140 tys i jeszcze 1000 nok doplaty....
mnie kredyty wplaty na zwiazki dodatkowa emerytura BSU i jakies inne pierdoly narobily 13 zwrotu ) w tamtym roku polowe tego doplacalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
jak malo zarabiasz to masz zwroty jak bys tu troche posiedzial i pracowal regolarnie to bys mial doplaty czesto
niestety wiekszosc polakow zarabia ochlapy ponizej 300 000/rok
zawsze puste konto kasa wyslana do pl i jak trzeba doplacic to jest placz
ja moge 50 000 doplacic z usmiechem ale zeby miec 25-28% a nie jak teraz 34-36% podatku majac zone , dzieci i kredyt w oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
macieksz napisał:
ja moge 50 000 doplacic z usmiechem ale zeby miec 25-28% a nie jak teraz 34-36% podatku majac zone , dzieci i kredyt w oslo
jak masz tabele to procenty sa za nadgodziny albo jakies dodatki i jestes na zero albo lekko na plus. Majac procentowke 25-28 z zalozenia dostajesz ochlapy a na koniec roku wychodzi ze doplacasz jesli zarobisz normalnie... Problemy sie zaczynaja jesli masz male procenty albo tabele i 36 a przekraczasz topskatt...

Majac kredyt i zone i dzieci tu w norwegii doplacasz? Nie wierze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
m t
(MargoT)
Wiking
Ja mam doplate po odliczeniu dojazdow, kredytow nadal zostaje mi 18 tys do zaplaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
Pociesze Cie moze... ja mam ponad 20k po odliczeniach keep smiling
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
m t
(MargoT)
Wiking
Moj kolega ma jakis znajomych w skacie tak potrafia mu obliczyc ze w tym roku dostaje 20 tys zwrotu, nie ma kredytu dzieci ani zony, nic na raty. W nastepnym roku poprosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok