Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Uratuj dziecku życie! - Norwegia

Czytali temat:
(578 niezalogowanych)
1 Post
TOMASZ KROL
(tomekkrol)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uratuj dziecku życie!
gfkgfuy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
... ...
(SUCHAREK)
Wiking
Witam wszystkich.
Polecam serdecznie ten kurs, ja miałam okazję być jego uczestniczką w czerwcowej edycji i jestem ZACHWYCONA =)
Kurs był przygotowany profesjonalnie i rzeczowo, a ponadto odbył się w bardzo miłej atmosferze=) Duży nacisk jest kładziony na zajęcia praktyczne, co jest niezmiernie istotne, bo praktyka jest tutaj podstawą.
Niestety, każdy z nas może się znaleźć w sytuacji zagrożenia życia naszej pociechy i to co nam się wtedy może przydarzyć najgorszego to bezradność wynikająca z braku "wiedzy"(umiejętności) z zakresu udzielania pierwszej pomocy... A tutaj ważna jest każda sekunda, a życie naszego dzecka to bezcenny skarb, króry my rodzice, opiekunowie mamy obowiązek chronic...
Więc niech, każdy z was patrząc na swoje dziecko zada sobie proste pytanie: Czy w razie potrzeby będę potrafił(-a) Ci pomóc??? Jeśli się wachacie, to możecie to zmienić idąc na kurs...
Pozdrawiam Basia =)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TOMASZ KROL
(tomekkrol)
Wiking
Równiez brałem udział w czerwcowym kursie Pierwszej Pomocy. Super sprawa!!! Zajęcia prowadzone profesjonalnie, a zarazem na luzie, pod okiem doskonałego Ratownika. Praktyka, a nie sucha teoria, wielkrotne ćwiczenia udzielania pomocy, no cóż - same zalety).
Warto!
Zachęcam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Katja_n3)
Wiking
Pierwsza pomoc - bezcenna wiedza!, każdy powinnien ją posiąść. Cieszę się bardzo, że wziełam udział w tym kursie, dzięki niemu wiem jak pomóc swojemu dziecku i ludziom starszym. Podczas zajęć, żadne z naszych pytań nie odbiło się echem, pełen profesjonalizm!
Podsumowywując - ogrom wiedzy - przyswojony! Całodzienna, super miła atmosfera - niezapomniana! Czy warto było? absolutnie TAK!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok