Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Agencje w regionie Trøndelag - Norwegia

Czytali temat:
(609 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Agencje w regionie Trøndelag
szukam pracy proszę o kontakt tel 669 652 694 z poważaniem andrzej łątkiewicz szczecin dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
andrzej luto
(dominos)
Wiking
szukam pracy proszę o kontakt tel.697-053-465 andrzej warszawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Szukam pracy jako stolarz niemiecki komunikatywny +48 601 943 120

mam numer personalny wykonuje wszystkie prace stolarskie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Adam Wróbel
(gipson88)
Wiking
Szukam Pracy na 3 miesiące, możecie polecić jakieś konkretne miejsce gdzie warto zacząć poszukiwania, obydwoje mówimy po angielsku i niemiecku, jeszcze nie znamy norweskiego ale to do nadrobienia, prosiłbym o kontakt, na mailu adam.wrobel88@gmail.com
facebook. Wiem, że najłatwiej prosić o pomoc, ale nie boję się żadnej pracy i sądze że w Norwegii ceni się pracowitość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kaskader22222)
Wiking
Witam! Szukam pracy w rejonach Trondheim. Pracowałem wcześniej tam,ale zjechałem do Oslo. Specjalizowałem się w garażach. Kucie , szlifowanie,malowanie i wykończeniówki. Proszę o kontakt mailowy. Kaskader22222@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Nosal64)
Wiking
pracownik ogólnobudowlany poszukuje pilnie pracy proszę o kontakt 709 345 428
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GOLDI)
Wiking
Witam ,szukam pracy w Norwegi w zawodzie jubilera,12 lat doświadczenia .Szukam osoby która załatwi wszelkie formalności w Norwegi .Mój adres mail : pjpracowniazlotnicza@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
sebastian rodowe
(vwseba)
Wiking
Nie rozumnie waszych komentarzy jesli macie podane adresy agencji w samochod i jazda na norwegie pytac sie o prace a nie chwalicie sie w komentarzach ze szukacie pracy ale nikt do was nie zadzwoni czy nie zapuka do drzwi ze mamy dla ciebie prace wiec smiac mi sie chce jak widze takie bzdurne komentarze .....zallllllllllllllllllllll!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(S.Marek)
Wiking
Witam! Poszukuję pracy w budownictwie , prace budowlane karton-gips, szpachla , kafelki , malowanie , tapetowanie .Mam również duże doświadczenie w ochronie osób i mienia. Interesuje mnie znaczna ilość godzin pracy . Dyspozycja od 02.01.2012. m-ail slawomir.marek1971@wp.pl lub telefon 600106334
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok