Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Konrados Prze (1732 niezalogowanych)
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
szynkar napisał:
jeba.. zydy i czarn, ciapaci
mam prawo byc rasista tak jak kazdy inny krzywdy tym zwierzakom nie robie

I tu sie mylisz, szynkar, rasizm jest karany przez prawo! Do znudzenia bede powtarzal, ze zaskakujesz mnie. Czlowiek z wyksztalceniem, na jakie powolujesz sie, powinien byl zdobyc nie tylko wiedze fachowa, ale takze pewna oglade oraz postawe etyczna. Tego u ciebie w ogole nie zauwazam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
mikolaj.burkiewicz napisał:
No raczej tak: "urged to" znaczy "wzywac do czegos". Co nie znaczy, ze cos z tego wyszlo

Tyle, ze jasta zaznaczyl na czerwono slowo "more"... Chyba nie wylapales.

no.wikipedia.org/wiki/Handlingsregelen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mikolaj.burkiewicz)
Wiking
no to znaczy ze Partia Postepu wzywa do wydawania wiecej z fundudzu olejowego co w dalszym ciagu nie zmienia faktu, ze poki co nic z tego. Jakby co to ten artykuj jest z 13 maja tego roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
ty sie mylisz rasizm tak ale poglady nie!!!.
moge powiedziec do kolegi idze malpa, czarnuch ,czy ciapaty i to jest zgodne z prawem
nie moge powiedzec do ciapatego czy obamy podejdz czarnuchu.
to sa moje poglady ale nigdy nikogo nimi nie obrazilem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Widac uzyteczntch idiotow to nawet na tym forum nie brakuje z kompletnie wypranymi mozgami przez sysytem. Jacy wszyscy tolerancyjni teraz sa.

To teraz ja sie pytam, jakie korzysci dla Norwegii mialoby wyniknac z przygarniecia do siebie stada murzynow lub arabow?

Jesli ktos chce zobaczyc jak taki eksperyment sie skonczy, to polecam podroz do Londynu lub Paryza. Jak sie wam tam spodoba to polecam juz tam zostac na stale.

Jeszcze teraz Norwegia jest ostoja normalnosci, ale juz teraz roznej masci lewacy tylko kombinuja co zrobic zeby w Norwegii byl taki sam syf jak w reszcie Europy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Ja akurat mam poglady lewicowe i nie widze nic zlego w tym ze tutaj jest caly swiat.My jako polacy nie jestesmy pepkiem swiata ze wszystko sie nam nalezy.wsrod bialych tez jest mnostwo nierobow,siedzacych na zasilkach. jak ktos mowi o rasizmie czy Londynie,Paryzu etc. to przychodzi mi na mysl jedno Wszyscy jestesmy murzynami dla panow tej ziemii niezaleznie od koloru skory...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
podstawowe pytanie: czemu nie ma tolerancji dla nietolerancji?

w Holandi już była partia walcząca o prawa pedofilów

www.wiadomosci24.pl/artykul/holenderski_...ska_partie_2288.html

kto kolejny? zoofile? nekrofile? a co z prawami normalnych ludzi?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Rasizm był i będzie zawsze. Tego z człowieka nie da się wyplenić niestety.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daniel Flaka
(danielflaka)
Wiking
qooor...a znowu moje pieniadze ida na ochrone dobrego imienia zydowskiego, Co beda placic ludziom za lubienie albo nie mowienie brzydko o zydach? Musieliby mi duuuuzo zaplacic. A kiedy oducza zle mowic o Polakach? kiedy oducza sie uogolniania - nie wszyscy Polacy pija, kradna etc. U mnie jest dziurawa ulica do remontu juz 5 lat czekamy, moze te pieniadze lepiej spozytkowac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
øl rødhåret bjørn napisał:
Rasizm był i będzie zawsze. Tego z człowieka nie da się wyplenić niestety.
eee tam. mówili, że i wsi się nie da z człowieka wyplenić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok