Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Waldemar Kuklinski Mala Mi (4801 niezalogowanych)
9 Postów
Jan Cyran
(elskebas)
Wiking
Od listopada nie mam pracy,ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby coś takiego zrobić!I jak mam znależć prace?Przez takich debili wszyscy cierpimy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Lipski
(lipski)
Wiking
wstyd dla nas wszytkich
przykre
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
D N
(MYMOL71)
Wiking
Kara za to powinna być ciężka,długa i uciążliwa. Człowiek haruje uczciwie a tacy DEBILE robią tylko obciach. Polak któremu nie chce się pracować naprawdę potrafi!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafal Kordaszewski
(kordas1976)
Wiking
DLA TAKICH LUDZI KARA POWINNA BYC SUROWA ABY OPAMIETALI SIE INNI DEBILE KTORZY CHCA LATWA REKA ZDOBYC KASE .GLODNI TO RACZEJ NIE BYLI BO KRADLI BY ZYWNOSC A NIE KOSMETYKI A OPINIA IDZIE O WSZYSKICH POLAKACH . CZLOWIEK PRACUJE UCZCIWIE A KILKU DEBILI PSUJE WSZYSKO. MAM NADZIEJE ZE ICH UKARAJA BARDZO SUROWO I PODADZA TO DO OPINI PUBLICZNEJ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jarosław Salewski
(KNYPJARO)
Wiking
Czarna rozpacz czlowieka ogarnia,gdy się czyta o Polakach-złodziejach.Niestety to tylko grupka posrańców-nieudaczników,którzy mimo,że nieliczni skutecznie psują opinię reszcie uczciwie pracujących.W dyby ich zakuć i wystawić na pośmiewisko ku uciesze gawiedzi i mojej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jerzy,Adam Banasiak
(Jurek622)
Wiking
Zlodzieje byli,sa i beda.mieszkam w malym miasteczku i kradzierz bylaby rownoznaczna ze spolecznym wykluczeniem.jeszcze do niedawna zjawisko to bylo tu nieznane,otwarte domy,samochody itd.otwarte granice,migracja ludzi,roznych ludzi,anonimowosc w miastach.Teraz to sie zmienia,ale robmy dobra robote,zachowujmy sie jak europejczycy to i beda nas szanowac ps.po kiego grzyba tyle miesa w Waszych listach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr.ek Lomiarz
(petersburg28)
Wiking
Popieram wypowiedź wyżej. Kradniemy,pijemy,bluźnimy i awantury wszczynamy.Czego tu się wstydzić,chylić czoło przed norwegami??? Plują na nas,nie ma przyjaźni norwesko;polskiej,nie ma.
A ja sie wstydzisz Polski to zmień obywatelstwo na norweską pipe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Przemek Jarosiewicz
(przem.dancer)
Wiking
wstyd , żal i prostactwo.
O języku w komentarzach jak i na ulicy wypowiadać się nie będę....:/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(sylwia20l)
Wiking
My Polacy to w kazdym panstwie bedziemy miec opinie złodziei. dajcie spokoj . Wstyd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
grzegorz baginski
(gregorbaginski)
Wiking
tylko pogratulowac.powinni opublikowac grubymi literami imiona i nazwiska tych zlodziei tak zeby ich rodziny dowiedzialy sie po co oni tu przyjechali naprawde i zakazali powrotu do norwegii to by moze cos pomoglo. sam znam jednego polaka z sandefjord ktory spowodowal wypadek po pijanemu (3promile)polamal kregoslup w trzech miejscach i siedzial rok czasu na chorobowym.i najgorsze jest to ze sie cieszy bo pracujac nie zarobil by tyle co dostal na chorobowym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok