Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1089 niezalogowanych)
1 Post
petronelka ogonek
(petronela)
Wiking
bardzo wzruszylo mnie to co napisales/napisalas a szczegolnie Twoja lamana polszczyzna wlacznie z nieumiejetnoscia napisania poprawnie mojego nicku.....a o prawo nie musza sie martwic Ci ktorzy go nie lamia co pewnie Ciebie nie dotyczy.Aha i nie obrazaj tajek,filipinek i innych nacji bo sam/sama jestes tu tak jakby w tej samej sytuacji no a staremu norowi jak to ujales/ujelas pozostaje Ci chyba pozazdroscic bo bynajmniej ma jakies towarzystwo a Ty w swojej zgorzknialosci i samotnosci mozesz powciskac ludziom na forum...no coz dobre i to.Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
buzka 66 masz 200% racji i masz szacuneczek u mnie DUZY trzeba mówic o takich rzeczach, a jest o czym, bo jak wspomniałas po tajkach i filipinkach nasze "lale" są kolejnym miesem armatnim....wiekszosc z nich ma potezny problem, zeby jakikolwiek męzszczyzna w Polsce poprosił je o taniec, natomiast tu uchodzą za..... "sexy lady"
Żenada......
A tobie "pretronela" chyba naprawde cos cięzszego na głowe spadło, bo to juz kolejny post w którym udowodniasz jak wiele kg jadu i zawisci posiadasz pod sufitem....(
ps: co do zdjecia, to zacznij uzywac swoich fotek, bo to plagiat sie nazywa w tej naszej "smiesznej i skrumpowanej " Polsce!
Zeby Polska była Polską.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
petronelka ogonek
(petronela)
Wiking
Mariuszu1973 doprawdy bardzo mnie ubawil Twoj poscik ...a na zdjecie popatrz sobie bo na budowie pewnie tylko worki z cementem i kolezki do ktorych masz szacuneczek! hahaha.Nadmienie ze chyba Wam lekko temat zboczyl Panowie na te tajki,filipinki i Polki bo rozmowa miala sie tyczyc czesci samochodowych...i kto tu do czego pije tak naprawde??? Swoja droga ciekawe macie zdanie o swoich rodaczkach wiec nic dziwnego ze nie maja ochoty sie z Wami zadawac co wedle Was jest cytuje:"dawaniem".Niech Wam bedzie.Pozdrawiam zazdrosnikow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
kolezków nie brak, ale nie na budowie..... jakze mocno sie pomyliłas )
co do dawania, to niech dają, skoro mają takie "rwanie" to czemu nie.... z braku laku to i kit dobry...... ja jednak podziekuje, poniewaz jestem zonaty i bardzo szczesliwie zonaty co do zdjecia, to powiem tylko, ze przy mojej zonie ta pani ze zdjecia to mały pikus, baaaaardzo mały pikus ......
takze pozwolisz, ze zastosuje sie do starej zasady " dobry gospodarz zawsze do domu zanosi..." albo "apetyt na miescie, ale komsumpcja w domu...."
ps: głupiutka jestes jeszcze, ale nie martw sie, nie jestes jedyna )))
zeby Polska była Polską!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
petronelka ogonek
(petronela)
Wiking
Mariuszu1973 alez ja sie nie martwie..ani troche...pogratulowac zony! No a Ty poprostu istny skarb,elokwentny,napewno szalenie przystojny,prawie ze zazdroszcze...tylko ze prawie robi duza roznice.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(buzka66)
Wiking
Nie wszyscy Polacy ZA GRANICĄ są na twoim poziomie Patronela. Niestety, takich ,,dam,, jak ty jest sporo. Przykre, że aby poprawić swoją sytuacje ekonomiczną ,,robisz usługi,, I jeszcze jesteś z tego dumna! Nie jesteś zatem taiką ani filipinką, a jakie jeszcze narodowości robią to samo co ty?
Poczytaj o UE, dowiesz się czym się róznimy od was ,,dających,, w sypialni. Zapewne nie wiesz, ze polak jest jednym z głównych jej szefów, a norweg piastuje inne z najwyzszych stanowisk? Obydwaj pracują za granicą! I co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
petronelka ogonek
(petronela)
Wiking
Chlopie/Kobieto troszke sie zamotales bo komentarze mialy byc o czym innym-o czesciach samochodowych a Ty wkoloko o "dawaniu" i "uslugach" moze niedopieszczony troszke?? i glodnemu chlebek na mysli haha...i wogole co Ty chcesz wyrazic w tym ostanim posciku swoim bo kupy sie nie trzyma.A czytac polecam wlasnie Tobie dla treningu mowy polskiej i skladni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(buzka66)
Wiking
Komentarz jest jak najbardziej na temat -> nie wszyscy polacy to krętacze, nie wszystkie polki się żenią ze starymi nieudacznikami aczkolwiek każdy polak z paszportem UE ma prawo pracować gdzie mu się podoba i płacąc podatek ma prawo też wymagać! He he, składnia/mowa polska? Nie dotyczy - nie jestem twojej narodowości...he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
a zebys wiedziała, ze powinnas.....
nie dając ciała, ani nie kombinując grzecznie do domku zanosze całą wypłate, kupuje kwiaty, prawie komplemety, całuje czule, romantyzm do bólu( nie mylic z reumatyzmem), szalenie przystojny(jak słusznie zauwazyłas), poprostu ideał ))
takze pomysl, czy zachowując sie w ten sposób masz szanse na takiego kociaka w swoim zyciu? szczerze w to wątpie, bo chocbys najpiekniejsza była, to po tyg.góra dwóch nikt normalny nie zechce takiej zgagi )
tak czy siak równaowaga musi byc
Zeby Polska była Polską!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
iwona Gradek
(kika23)
Wiking
czy mógłby mi ktoś odpowiedziec na pytanie,czy jeśli kupiłam dom w norwegii i teraz go wynajmuję to czy muszę płacić podatek od wynajmu?i jak wysoki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok