Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Na „dachu Europy”, bez dachu nad głową - Norwegia

Czytali temat:
(567 niezalogowanych)
1 Post

(Lærer)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Na „dachu Europy”, bez dachu nad głową
Z darmowcych jadlodajni (np. Armia Zbawienia) moga korzystac wszyscy. Nikt nie pyta o obywatelswo i udowodnienie, ze jest sie narkomanem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
jak tak was czytam od jakiegos czasu to widze ze coraz czesciej piszecie bzdury, pelno nie jasnosci itd. plagiat na plagiacie
zaczynacie schodzic na psy po trochu - zaczyna sie robic cos takiego jak te forum norwegia gdze jest kilka paniusi ktore sie puscily z norkami i wyzej sra.. niz pupcie maja wszystkich krytykuja banuja za byle co itd
ps. to co napisalem dotyczy ogolu a nie do konca tego art.
ale wieze ze sie poprawicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sam niedawno pomagalem wypelnic znajomej parze podanie o komunalny kredyt mieszkaniowy. Po kilku tygodniach otrzymali 1,5 mil. W tym tygodniu wprowadzili sie do nowego mieszkania, a sa w N od roku. Dostali 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
zgadziam sie wyżej z kometarzamy mają racje bo niekturzy przyjechali i tylko kobinowaci ale w tym kraju sie nieda to panstwo policyjne i nie którzy polacy sami sobie zasłurzyli tak jest życie jestem już 6 lat ale polaków staram sie umiaci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
JASNE WSZYSTKIE BANKI CZEKAJA NA TYCH CO SA OD ROKU W NORWEGII PISZESZ ZASRANE BZDURY NIE TRZYMAJACE SIE KUPY BREDNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
"Źródło: husbanken.no"przecież pisze czarno na białym kto jest autorem tekstu!!!!

wodnik ......hello.......czytamy ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sluchaj czlowieku! Mozesz sie nie zgadzac, ale obowiazuje cie szacunek do innych. Sam pracuje w NAV i Boligkontoret i wiem, o czym mowie. Ty natomiast naucz sie zwyklej ludzkiej oglady. Nie wiem, jak cie zatrudnili na uniwersytecie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Lærer - czy jestes pewien tych darmowych kursow? My musielismy placic, mimo tego ze jest bezrobotny i jezyk jest mu potrzebny aby szybko znalesc nowa prace. Ten argument tez nie pomogl w NAVie (Arendal).
Moze to kwestia komuny ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Hej! To nie ja pisalem o darmoych kursach Kursy organizowane przez NAV sa darmowe, dostajesz rowniez kursstønad. Za inne kursy norw. musilsz placic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Jestem pod wrazeniem. Sam bym tego tak trafnie nie okreslil!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok