Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Grzywny w wysokości 150 000 koron dla polskich nielegalnych busów na Torp - Norwegia

Czytali temat:
(1142 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Grzywny w wysokości 150 000 koron dla polskich nielegalnych busów na Torp
No to poczekajmy na forum na lamentujacych busiarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Wreszcie sie ruszyło... I jeszcze do tego niech sie wezmą za polskie blachy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
No wreszcie bardzo dobrze tyle sie mówiło pisało i ostrzegało nie pomogło powinni nie 150 000 tylko 300 000 zaplacic kary bo takim sie zdaje ze moga tak jak w polsce robic co sie podoba niestety tak nie jest to wlasnie przez takich miedzy innymi ten kraj robaczeje za pysk ich i won do wiochy z ktorej przypełzłes PS. DROGI 53 LETNI POLAKU KIEROWCO BUSA moze interes ci pójdzie jak na peronie kolejowym staniesz i zamiast pociagiem ludzi do oslo swoim zasranym busem bedziesz woził
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
juz nakladali kary miliony na olge i innych ale jakos nie widze zeby nie jezdzili (hmmmm klamstwa mojej norwegi czy moze nadgorliwosc polska?)
nie chca im dac zezwolenia to jezdza jak moga kazdy chce legalnie tu pracowac Norku heheh podatek od transportu 8 procent tylko zapoznaj sie z przepisami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
nowe wiadomosci NOREK w skacie pracuje wow i sprzedaje takie mam wiadomosci na czasie wiec kolega wezmie sie za rodakow z polskimi blachami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
niech sie wezma za blachy porzadnie!!!!! zaczac od firm!!!
takei cwaniaczki co maja firmy i jezdza pl autami masz firme zarabiasz to kup sobie auto na zielonych wiem ze to kosztuje ok 15000kr rocznie oplaty to podnies ceny a nie za darmo robisz i jeszce ile ludzi watu nie placi
ale nie jestem za tym aby male szaraczki mialy problem z powoduauta pl.
ale norasom sie nieche bo to jest za mala szkodliwosc dla panstwa a maja z tego powodu tanich roboli
szwedzi tez jezdza swoimi autami i co?

PS. busy dalej jezdza dzis bylem na lotnisku po tesciowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
Nawt nie 15 tys,poniewaz wystarczy znizki z ubezpieczalni przetlumaczyc jesli sie je oczywiscie posiada w Polsce i lacznie ubezpieczalni z oplata roczna ktora wynosi okolo 3 tys płace 8 tys koron.A samochody na bilauksjon czasem sa tansze niz w polsce no i nie trezba robic przegladu co rok jak w polsce tylko co 2 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
to wiem mam juz 8 lat auto na no. ale znizki tu robilem potem maly dzwon mam teraz chyba 40% wszystkie oplaty roczne tyle mnie wynosza niestety jak zbiore je do kupy za tanie auto 10 letnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(h5n1)
Wiking
Nie widze powodu dla ktorego polskie busiki mialy by zaprzestac dzialalnosci gospodarczej skoro sie to wlascicielom oplaca. Kwestia niezaplaconych podatkow to prywatna sprawa tych osob i mysle, ze glupio robia , ze kosza na lewo co tylko ulatwia uprzykrzanie im zycia. Nie wiem czy to co robia jest legalne czy nie. NIech sie tym zajmuja odopowiednie organy. Z logicznego punktu widzenia nie ma chyba przeciwskazan aby Polacy mieli swoje sposoby zarabiania pieniedzy. Oby tylko legalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok