przestance w koncu płakac i psy wieszac na ludziach, którzy ciezko pracuja, w bardzo ciezkich warunkach!
Kazdy orze jak moze.........
Prezmyt był, jest i bedzie! Dopoki ceny na to pozwolą i bedzie zapotrzebowanie, to bedą chetni, zeby wozic i ryzykowac......
pomyslcie lepiej o tych, ktorzy czekali na to gdzies na pólnocy.......
kilkanascie lat temu, sam woziłem "towar" na zachód i wiem ile to kosztuje pracy, stresu, kosztów,itd.....
pozdrawiam wszytskich "przewozników" i zycze sukcesów na szlaku
)
co ma do tego opinia głupich norków?
I tak mają nas za ciemniaków i gamoni z kaczystanu, gdzie mp4,tv lcd,laptop to eksta gadżet
)
A prawda jest taka, ze po wylądowaniu w pl np: Wwa, te swiatowe tuzy z norge robią karpia i są w głębokim szoku
Osobiscie gosciłem juz kilkunastu moich znajomych w pl i wierzcie mi, ze kita im mięknie juz na lotnisku
))
Zeby polska była polską!
Kazdy orze jak moze.........
Prezmyt był, jest i bedzie! Dopoki ceny na to pozwolą i bedzie zapotrzebowanie, to bedą chetni, zeby wozic i ryzykowac......
pomyslcie lepiej o tych, ktorzy czekali na to gdzies na pólnocy.......
kilkanascie lat temu, sam woziłem "towar" na zachód i wiem ile to kosztuje pracy, stresu, kosztów,itd.....
pozdrawiam wszytskich "przewozników" i zycze sukcesów na szlaku

co ma do tego opinia głupich norków?
I tak mają nas za ciemniaków i gamoni z kaczystanu, gdzie mp4,tv lcd,laptop to eksta gadżet

A prawda jest taka, ze po wylądowaniu w pl np: Wwa, te swiatowe tuzy z norge robią karpia i są w głębokim szoku

Osobiscie gosciłem juz kilkunastu moich znajomych w pl i wierzcie mi, ze kita im mięknie juz na lotnisku

Zeby polska była polską!