Heeeh zazdroszcze Ja w tym roku odpadam mam inna imprezke na ktora oczywiscie zapraszam
Jak macie ochote to wpadnijcie 9-go wrzesnia do klubu Aura (obecny S.I.N) od 9 sierpnia bedzie sie nazywal Aura. Odbywac sie beda tam eliminacje zawodow Dj-kich Movida Corona (House music).
Dobra okazja aby zobaczyc tam wszystkich najlepszych Bergenskich Dj`s.
Ja tam startuje wiec bedzie okazja do wypicia BRONXA i pogadania jak mi czas pozwoli
Dajcie znac czy ktos wpadnie
Pozdrawiam.
Z chęcią Panie kolego ) a co tam gracie dobrego hause, progressiv house, ? długiego secika zaprezentujesz? z czego gracie analog czy CD player? ile kosztuje wejściówka na ta imprezę ? wiem dużo pytań ale z chęcią się dowiem czegoś więcej bo może być ciekawie mam strasznie surowe ucho i lubię krytykować haha więc może być całkiem KLAWO
Odnośnie SENSATION to najbardziej martwi mnie powrót
Miałeś(aś) wypadek w pracy w Norwegii?
Sprawdź, czy masz prawo do odszkodowania.
Skorzystaj z bezpłatnej porady prawnika
Jeśli doznałeś urazu podczas pracy, nie ma znaczenia, na jakich warunkach byłeś lub jesteś zatrudniony.
Jeśli przez wypadek masz problemy zdrowotne, poniosłeś straty finansowe, lub Twoje zarobki znacznie spadły, skorzystaj z porady prawnej i dowiedz się, czy możesz otrzymać odszkodowanie. Wystarczy, że ...
Dariush napisał: Z chęcią Panie kolego ) a co tam gracie dobrego hause, progressiv house, ? długiego secika zaprezentujesz? z czego gracie analog czy CD player? ile kosztuje wejściówka na ta imprezę ? wiem dużo pytań ale z chęcią się dowiem czegoś więcej bo może być ciekawie mam strasznie surowe ucho i lubię krytykować haha więc może być całkiem KLAWO
Odnośnie SENSATION to najbardziej martwi mnie powrót
Yeeeess SIR
Rozne gatunki beda: Funky, Vocal, tech-house,, Progressiv, electro-house, deep itd.
Zawodnicy beda dopasowywani stylem zeby jakos sie to zgrywalo
Jesli chodzi o wejsciowki to chyba jest za darmo, ale dowiem sie dokladniej jeszcze bo sam 1-szy raz startuje i nie bardzo wiem-ide droga dedukcji po zeszlorocznych zawodach
Wiem napewno ze na finalach w Oslo jest platne wejscie 100 NOK.
Jesli chodzi o sprzet to CD-ki Pioneery CDJ 2000 i mixer DJM 800 lub 2000 beda 4shure
Ja gram bardziej Electro-housowo, Funky, Vocal, Tech-owo i troche komercyjnie, ale reszta niech pozostanie tajemnica
Mam swoje faworyty na ten wieczor i ich nie zdradze chocby mnie mieli pokroic zywcem he he he
Tutaj link do mojego profilu na MV: www.movidacorona.com/dj/dj-de-lux/
Jeszcze pod stara nazwa De Lux
Znajdziesz tam dalsze linki do mojego profilu na Soundcloud.com i facebooka-jest w opisie o mnie
Całkiem fajnie poukładany secik, choć osobiście preferuje troszeczkę mocniej bardziej progresywnie, właśnie w stylu Niky Romero ( nawiązanie do 21:00 min. w profilu) ale nie do końca komercyjnie ciężko mi określić..Z linku na YT który wrzuciłeś wygląda na całkiem fajniutką i miłą imprezkę, z wielką chęcią się podepnę, może ktoś jeszcze się wybierze Panie Tomaszu coTy na to?? szkoda tylko że to niedziela
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.