Heeeh zazdroszcze Ja w tym roku odpadam mam inna imprezke na ktora oczywiscie zapraszam
Jak macie ochote to wpadnijcie 9-go wrzesnia do klubu Aura (obecny S.I.N) od 9 sierpnia bedzie sie nazywal Aura. Odbywac sie beda tam eliminacje zawodow Dj-kich Movida Corona (House music).
Dobra okazja aby zobaczyc tam wszystkich najlepszych Bergenskich Dj`s.
Ja tam startuje wiec bedzie okazja do wypicia BRONXA i pogadania jak mi czas pozwoli
Dajcie znac czy ktos wpadnie
Pozdrawiam.
Z chęcią Panie kolego ) a co tam gracie dobrego hause, progressiv house, ? długiego secika zaprezentujesz? z czego gracie analog czy CD player? ile kosztuje wejściówka na ta imprezę ? wiem dużo pytań ale z chęcią się dowiem czegoś więcej bo może być ciekawie mam strasznie surowe ucho i lubię krytykować haha więc może być całkiem KLAWO
Odnośnie SENSATION to najbardziej martwi mnie powrót
poszukuję do współpracy na różnych mniejszych i większych projektach budowlanych i remontowych pracownika z doświadczeniem w Norwegii i własną firmą. W większości projekty dla osób prywatnych w Oslo i okolicach. Zakres prac i wynagrodzenie do uzgodnienia na każdym projekcie indywidualnie. Możliwość pracy w systemie wymiennym 2 tygodnie w Norwegii i 2 tygodnie w Polsce. Współpraca bez potrzeby posiadania własnych narzedzi. Warunki współpracy do uzgodnienia. w razie pytań ...
Miejsce pracy:Oslo i okolice
Opis stanowiska:wykonywanie prac budowlanych
Wymagania:doświadczenie w Norwegii
Oferujemy:dogodny system pracy w niepełnym wymiarze czasowym
Dodatkowy tekst / wymagane klauzule:własna firma w Norwegii
Dariush napisał: Z chęcią Panie kolego ) a co tam gracie dobrego hause, progressiv house, ? długiego secika zaprezentujesz? z czego gracie analog czy CD player? ile kosztuje wejściówka na ta imprezę ? wiem dużo pytań ale z chęcią się dowiem czegoś więcej bo może być ciekawie mam strasznie surowe ucho i lubię krytykować haha więc może być całkiem KLAWO
Odnośnie SENSATION to najbardziej martwi mnie powrót
Yeeeess SIR
Rozne gatunki beda: Funky, Vocal, tech-house,, Progressiv, electro-house, deep itd.
Zawodnicy beda dopasowywani stylem zeby jakos sie to zgrywalo
Jesli chodzi o wejsciowki to chyba jest za darmo, ale dowiem sie dokladniej jeszcze bo sam 1-szy raz startuje i nie bardzo wiem-ide droga dedukcji po zeszlorocznych zawodach
Wiem napewno ze na finalach w Oslo jest platne wejscie 100 NOK.
Jesli chodzi o sprzet to CD-ki Pioneery CDJ 2000 i mixer DJM 800 lub 2000 beda 4shure
Ja gram bardziej Electro-housowo, Funky, Vocal, Tech-owo i troche komercyjnie, ale reszta niech pozostanie tajemnica
Mam swoje faworyty na ten wieczor i ich nie zdradze chocby mnie mieli pokroic zywcem he he he
Tutaj link do mojego profilu na MV: www.movidacorona.com/dj/dj-de-lux/
Jeszcze pod stara nazwa De Lux
Znajdziesz tam dalsze linki do mojego profilu na Soundcloud.com i facebooka-jest w opisie o mnie
Całkiem fajnie poukładany secik, choć osobiście preferuje troszeczkę mocniej bardziej progresywnie, właśnie w stylu Niky Romero ( nawiązanie do 21:00 min. w profilu) ale nie do końca komercyjnie ciężko mi określić..Z linku na YT który wrzuciłeś wygląda na całkiem fajniutką i miłą imprezkę, z wielką chęcią się podepnę, może ktoś jeszcze się wybierze Panie Tomaszu coTy na to?? szkoda tylko że to niedziela
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.