Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jezyk Norweski chodzi o szkole ... - Norwegia

Czytali temat:
Agata Dymna (879 niezalogowanych)
5 Postów
Michal DawId
(Matthew8989)
Wiking
Hey nie znacie może terenu szkoły Norweskiegona terenie Oslo, chodzi mi głównie o taka w ktorej bedziemy sie uczyć od pon do pt czy tam soboty // jesli tak to prosze napisać ile taka szkoła kosztuje , ile mniej wiecej trwa ?? (chodzi ilosc godzin podczas jednego dnia i ile dni , oraz lat ) , jesli ktos wie to czy nauka norweskiego odbywa sie w jezyku angielskim czy mozliwa jest po polsku tez , z góry dziekuje za odp, Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...najlepszym

terenem szkoly jez.norweskigo

jest strona glowna mn. a na niej 'kacik jezyka'

prowadza go 'nauczyciele',jest za friko,a uczyc sie mozna 24/7

malo tego.na forum jest rowniez obecna,podrabiana uczycielka,ktora produkuje

'slownik z mozliwoscia'.jak widzisz,nie musisz nawet wychodzic z domu,zeby mowic i pisac po no...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Matthew8989 napisał:
Hey nie znacie może terenu szkoły Norweskiego na terenie Oslo, chodzi mi głównie o taka w ktorej bedziemy sie uczyć od pon do pt czy tam soboty // jesli tak to prosze napisać ile taka szkoła kosztuje , ile mniej wiecej trwa ?? (chodzi ilosc godzin podczas jednego dnia i ile dni , oraz lat ) , jesli ktos wie to czy nauka norweskiego odbywa sie w jezyku angielskim czy mozliwa jest po polsku tez , z góry dziekuje za odp, Pozdrawiam

mogę ci odpowiedzieć jedynie na te pytania
nauka trwa dokładnie 15 lat i dwa miesiące ( dla mało myślących ) a jak będziesz uczył się norweskiego po angielsku albo po polsku to 66 lat i 9 miechów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
5 Postów
Michal DawId
(Matthew8989)
Wiking
dzieki to mi pomoze na pewno , ale chodzilo mi o cos innego ale nie wiem czy jest cos takiego w Norwegia , moja kuzynka teraz po studiach wyjechala do Niemiec i ona sie uczy w szkole jezyka po 6 godz na dzien, od pon do pt , w sobote i ND robi zadania , traktuje ona to jako prace dlatego efekty ma z dnia na dzien , czy wogole istnieje taka szkoła dla POlaków w Norwegi , po polsku albo angielsku w NORwegi ;>> // kurs jest przydatny i rezultaty widac ale nie jest to takie tempo jak w szkole , co o tym myslisz znasz taka szkole typowego Norweskiego ;> ?? z gory dzieki za odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michal DawId
(Matthew8989)
Wiking
a jest w Alfaskolen taki semestralny nie zauwazylem dziekkie wilekie o to mi chodziło pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
JOANNA BEKKEVOLD
(PATRIOTKA)
Nowicjusz
Mysle ze najlepiej sie mozna nauczyc z norweskimi nauczycielami , bo wtedy nauczysz sie porzadnej wymowy . Polecam wiec "voksenopplæring" ktory prowadzi kazda gmina , tam mozna sie uczyc i dopoludnia i wieczorami Ale zaczac najlepiej od semestru w sierpniu , mozna probowac dowiedziec sie jak to jest z cenami teraz , bo ja juz bardzo dawno tam uczeszczalam. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok